Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #471
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.12.2011 16:51
Meh, prosessori ei riitä LA Noiren pelaamiseen. Jääpä sekin herkku väliin.
Kirjoittanut: momentumi (Jäsen)
 • #472
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.12.2011 05:51
Tuo sää! Joka toinen päivä tulee vettä, joka toinen päivä lunta! Viikonloppua sai viettää lumisissa merkeissä, mutta tänä aamuna kun katsoo ulos ikkunasta niin mitä tulee taivaalta: VETTÄ! EIH! Joulukuussa?! Ei ole ollenkaan kivaa...missä on ne joulukorttien lumivalkeat maisemat ja paukkuvat pakkaset? Masentavaa. Se vähäinen joulumielikin, mitä tuli korttia tehdessä ja lahjoja paketoitaessa, katosivat samantien.
Kirjoittanut: Plastic (Jäsen)
 • #473
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.12.2011 19:25
Hmmh, pitkän stressikauden vaikutukset näkyvät jo terveysongelmissa, menin tänään kuolevan vatsani kanssa lääkäriin ja sain ripityksen ruokavalioni epäterveellisyydestä ja tupakoinnistani (astmasta huolimatta). Ilmeisesti jonkinasteinen tulehdus, nyt on happolääkkeet mutta jos ei auta niin se tarkoittaa lisätutkimuksia, yäks. Tuli todella epäterve olo. Asiaa ei piristä se, että ruokavalion epäterveellisyys näkyy myös siinä, että kaapistani eivät sovi enää suurin osa housuista . Hyvä puoli on se että nyt on pakote terveellistää, toisaalta mua ihan oikeasti vituttaa jos tämä tarkoittaa sitä että syön joulunakin kaurapuuroa ja jogurttia.

No, itseaiheutettua ilmeisesti, joten kaipa tämän ansaitsen. Vituttaa vain.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #474
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 15.12.2011 15:09
En tajua miksi en ole voinut taaskaan tehdä hommia ajallaan. Aina ne pitää venyttää viime tippaan. alle viikko aikaa tehdä ryhmätyö valmiiksi, palauttaa kolme eri kirjoitustehtävää, ommella valmiiksi yksi vanhojentanssipuku ja vielä siivota kämppä ennen joulua. Viikonloppu menee Oulussa larpatessa, joten ei toivoakaan että sen aikana tapahtuisi mitään. Ironista kyllä, silti istun tässä selailemassa foorumeita. Valitan siis stressiä ja ahdistusta netissä sen sijaan että vain ottaisin ja tekisin ne työt jotka stressaa. Kun sitä pitää olla tyhmä ja laiska!
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.12.2011 00:08
Ensin ketuttaa se, että muutosta onnellisena vietin ihanaa iltaa avomiehen kanssa viiniä juoden juustojen kera ja Dexteriä katsellen ja sitten saan puhelun jossa kerrotaan enoni ihanan vaimon kuolleen syöpään... ikää oli 54 vuotta... :'(

Toinen asia mikä ketuttaa on se, että kaikki linkittää facebookissa kuvia koirista joita on kidutettu jossain päin maailmaa. Kuten se, että joku oli laittanu raketteja koiran suuhun ja ne oli sinne räjähtäny ja koiralla kuono paskana.... Tällaisen eläinrakkaan oli kamalaa katsella sellaista ja jos tietäisin ketä on sellaisia tehneet niin olisin varmasti jo matkalla niiden luo kirveen kanssa.. Itkin muutaman tunnin kuvan nähtyäni enkä vieläkään saa sitä mielestäni... Noita kuvia on joka päivä joku linkitellyt enkä ymmärrä miksi... kamalaa kun niihin törmää sattumalta etusivulla eikä niitä voi olla näkemättä.....
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #476
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.12.2011 16:29
Aamulla vaihdoin kielikoruun pallon. Äsken mussutin susupaloja ja toffee vei pallon mennessään ruuansulatuskanavan syövereihin. Perkele.
Kirjoittanut: Platinum (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.12.2011 00:39
Lähes 40 asteen kuume on jatkunut nyt 9 päivää, joiden aikana kolme koetta on mennyt uusintaan enkä ole pystynyt tekemään mitään, mikä tarkoittaa sitä että kirjat ja kone lähtee jouluksi mukaan että voi tehdä kouluhommia.. Vielä kun ei ole viimeisten 9 päivän aikana edes pystynyt syömään eikä nukkumaan paljon nimeksikään niin alkaa kyllä työnarkomaanille kaatumaan nämä neljä seinää päälle ja paineella tuleekin. No ei siinä vielä mitään mutta tässä ihan pariin kuukauteen ei ole kunnolla ehtinyt käymään ulkona tuulettumassakaan kouluhommilta niin nyt menee huominen kauan odottamani Turmion Kätilöiden keikkakin ohi minun osaltani kun tämä hel.... tauti ei viitsi lähteä Ja taitaa olla korvatulehduskin vielä. Olispa vaan terve taas.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.12.2011 02:31

Lainaus: DeadlyNightshade

Aamulla vaihdoin kielikoruun pallon. Äsken mussutin susupaloja ja toffee vei pallon mennessään ruuansulatuskanavan syövereihin. Perkele.


Oletan ettet tykkää paskaa kaivella?
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #479
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 17.12.2011 05:31

Lainaus: momentumi

mitä tulee taivaalta: VETTÄ! EIH! Joulukuussa?! Ei ole ollenkaan kivaa...missä on ne joulukorttien lumivalkeat maisemat ja paukkuvat pakkaset? Masentavaa.

Näimpä. Olin jo onnessani kun hetken aikaa oli lunta ja pakkasta, vaan niin se äkkiä kääntyi vitutukseksi, kun lämpeni ja lumesta tuli loskaa. Siellä sitten pari päivää tarvotaan loskassa ja paskassa sukat märkänä. Ei ihme, että meinaa tulla taas flunssa.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.12.2011 19:04
Miut kutsuttiin tänä vuonna yhtiin pikkujouluihin. Ne ovat tänään. Nyt parhaillaan. =)) ja mie oon töissä. En voi mennä edes tyylikkäästi pari tuntia myöhässä, koska olen vielä seuraavat 11h töissä. Ja pippalot alkoi 2h sitten. Olis miulla ollu hieno mekkokin, jota en ole kertaakaan vielä käyttänyt. Noh, ehkä joskus muulloin sitten. Uusivuosikin menee mukavasti; 31.12 olen töissä 06.00-18.00 ja 1.1 olen töissä 06.00-18.00. Siinä välissä sitten pitäisi juhlia? Jep.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit