Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.03.2012 10:03
Nyt ottaa päähän niin maanperkeleesti... että ulkomailla on festareita mun makuun vaikka kuinka, ranskan sonispheressa olis Marilyn Manson ja Combichrist samas paketis, mutta hahhahhhaa, sehän onkin ranskassa ja suomeen tulee vain joku hikinen metallica iiiii-a uu-a!!! (joo sori jo niille jotka vetää herneen nenään kun tykkäävät metallicasta. )
Ja suomen muutenkin tän kesän festariesiintyjä tarjonta on ihan persreiästä!!
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #592
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Morgan Blood
 • Lähetetty: 07.03.2012 12:41

Lainaus: Vampiric_

Ja suomen muutenkin tän kesän festariesiintyjä tarjonta on ihan persreiästä!!


Saman asian kanssa olen kironnut niin loputtomasti Tällä hetkellä rakentelemme vanhasta pakettiautosta biiliä, jolla pystyisi ottamaan Euroopan haltuun. Lisäksi teen kovasti töitä tutustuakseni paremmin ihmisiin, jotka palasivat Suomeen Berliinistä, jossa punkkasivat yhdessä kommuunissa. Hirveä muutostarve taas, jonka voisi täyttää kesänpituisella duunilla siellä... mutta sen onnisuminen on toisluokkaista. Autoilu siis on uskottavampi vaihtoehto. Sitä varten olisi tarkoitus varata heinä-elokuusta jonkinsortin pätkä. Tarkoitus olisi puhua matkaseura kiinnostumaan Puolan Castle Partystä. Veikkaan, että äänet sen suhteen menevät 50-50.

Muoks: Unohdin valittaa lisää
Tässä asunnossa ei ole käyttökelpoista suihkua n. kuukauteen! Aluksi se ei haitannut. Oli pakko hankkia se salikortti, jota olen himoinnut, mutten malttanut hankkia opiskelijabudjetin vuoksi.. Sitten päätin tulla kipeäksi enkä pääse skolelle, saati salille, eli en siis suihkuun -___- Tämä on pahuksen typerää, sillä en ole juuri koskaan flunssassa tms. peruspöpössä! En edes muista, koska viimeksi niin pahasti, että on pitänyt olla pois jostain. Hienosti onnistuin kipeytymisessä nyt, kun inhimillisestä kunnosta huolehtiminen asunnolla vaatii poppakonsteja. (mitähän naapurit sanoisi, jos parvekkeella alasti hyödyntäisi pesusaavia, jonka sitten tyhjentäisi kattokerroksesta pihalle).
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.03.2012 14:20
Kuinka rahanahne ihmisen pitää olla? Tänään oli tämän viikon ainut vapaapäivä. Ja mie olen töissä. Seuraava vapaa ensi viikon torstaina.. Siinä välissä 8 tunnin päivien lisäksi kaksi 12 tunnin vuoroa ja yksi 16 tunnin vuoro. Maanantai aamuna pääsen klo 6 töistä ja tiistai aamuna pitäisi herätä niin, että on töissä klo 6. Kiva siinä kääntää rytmi vuorokaudessa. Lisäksi se tiistain vuoro on juuri sen 16h.
Nyt jaksan ihan hyvin kun on iltavuoroja, mutta miten sitten nuo yöt ja aamut, kun ei juuri saa nukuttua?
Ja ensi viikolla sen yhden vapaan jälkeen on koulupäivä, siitä putkeen 7pvää töitä ja sitten onkin koulussa tutkinto! Wuhuu. Missä välissä mie ajattelin lukea?
No joo. Rahaa tulee ja saan piakkoin autolainan maksettua pois, mikä on jees.
Kirjoittanut: Aralynia (Jäsen)
 • #594
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.03.2012 19:22
Hakuaika alkoi maanantaina ja vieläkään ei ole kuviot selvillä. Oikeastaan tiedän minne haluaisin hakea mutta kun paikan saaminen on harvinaisen epävarmaa täytyisi äkkiä kehitellä jostain suunnitelmat B, C, D, E ja F. Eläinlääkishaaveiden toteutuminen on sen verran epävarmaa, että oikeastaan pitäisi äkkiä keksiä ainakin pirun hyvä suunnitelma B.

Ja kaiken lisäksi iski vielä vaatekriisi. Nyt kun vihdoin löysin juuri sen unelmieni täydellisen takin johon olisin saanut vielä rahat repäistyä, lempikenkäni hajosivat. Lieventävänä asianhaarana voisi ehkä todeta että kyseiset Demonian Gothikat olivat jo 6 vuotta vanhat ja käytössä etenkin talviaikaan keskimäärin viitenä päivänä viikossa, joten palvelivat kyllä aikansa ja ylikin. Vaan mistä tässä nyt yhtäkkiä repii rahat sekä uusiin luottokenkiin että takkiin?

Lisätään tähän nyt vielä että huono festaritarjonta harmittaa minuakin, eipä ole tullut vuosiin enää käytyä Tuskassakaan kun samat vanhat bändit kiertää ja lippujen hinta vain nousee.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 08.03.2012 11:21
Kela vaatii omiaan takaisin vaikka palkkani tulee täysimääräisenä vasta ensi kuun puolella. Tämä meinaa sitä että Jonen joululahja minulle tuleekin "avusta maksamaan asumistuki takaisin" -muodossa, ja kuntosalille pääsyä joutuu odottamaan toukokuuhun asti. Voi plääh!
Kirjoittanut: Gorgane (Jäsen)
 • #596
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.03.2012 10:47
Viimeiset kaksi viikkoa olleet sellaisia, että ei voi enää edes huonoksi tuuriksi kutsua. Tämä on ollut jotain ihan muuta.

Viime viikolla menen Loimaan opiskelukämpälle ja huomaan, että oho, jäi muuten lakanat, pussilakana ja tyynyliina Poriin. Ja onko kaapissa varalla toisia. No eihän siellä ole. Onko Loimaalla mitään paikkaa, mistä saisi äkkiä mokomat ostettua, no ei ole. Onko jenkkilotjan tankissa bensaa Forssan reissuun, no eihän siellä ole. Onko kaikki muut autot vaihteeksi paskana, no onhan ne. Onko kaverien autot paskana, no tottakai. Nukuttiin sitten hyvin epämukavasti viikko ja unenpuute haittasi varsin raivokkaasti yrityksiäni saada käyttöauto kuntoon ennen 19.3. alkavaa työharjoittelua.

Mutta tämä kaikki oli vasta harjoittelua tälle viikolle. Jo viikonloppuna oli pientä flunssanoiretta, mutta tuntui menevät ohi ja sunnuntaina oli aikalailla hyvä olo pientä kankkusta lukuunottamatta. Maanantaina koulussa sitten iskee flunssa täysillä päälle. Ei kuumetta, mutta muuten ihan kammottava olo. Tiistaina sama juttu, spraymaalaus oli ainut mitä pystyi tekemään. Päälle vielä luokan kakaroiden v*ttuilut, että mikäs hörhöllä on, eikä pappa jaksa enää? Sitten vielä varaosaliike myi autoon väärät osat, Forssasta tilaten oikeat joiden piti olla torstaina perillä, mutta eipä kolahtanut pakettia postissa. Keskiviikon ja torstain makasin sängynpohjalla (tällä kertaa sentään puhtaissa lakanoissa). Perjantaina sitten opettajat poissa ja ei asiaa hallille. Nyt on viisi päivää aikaa saada täysin palasina oleva japaninmersu kasattua ja pahalta näyttää.

Posti heitti sitten vielä maanantaina kapuloita rattaisiin. Rupesi tulemaan asiakkailta viestiä, että missäs on heidän huuto.net ostokset. Porin ja Loimaan postit olivat onnistuneet viikon sisään viisi pakettia hukkaamaan. Neljä on nyt löytynyt, mutta tietenkin se arvokkain on yhä hukassa. Sitten olin vielä onnistunut häsläämään kahteen lodjuun pakettikortit väärinpäin...

Että tota joo, alkaa tämä kahdessa kämpässä (joista kumpikaan ei ole "oma") asuminen hieman ottamaan päähän. Menee monesti kaksi tuntia päivästä omakotitalojen myynti-ilmoituksia katsellen, vaikka vielä pitäisi ensi jouluun asti jaksaa Loimaalla. Noh, onneksi unelma omasta lepakkoluolasta pitää ukkoa pystyssä.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #597
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 09.03.2012 18:52
Poikaystävä on Islannissa vaihdossa heinäkuun alkuun asti. Ukko on ollut poissa vasta pari viikkoa ja nyt jo saan vieroitusoireita – läheisyydenkaipuu on uskomaton. Ärsyttää ja on ikävä.
Kirjoittanut: Verity (Jäsen)
 • #598
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 11.03.2012 08:25
Minuun iski joku hirveä flunssa pari päivää sitten! Kuumetta ei ole, mutta ääntä ei meinaa lähteä. Perjantaina join yhteensä 10 kupillista teetä, tänään on mennyt jo kolme. Lähtisi nyt vaan äkkiä pois. Vihdoinkin kun alkaa kevät tulemaan niin tietenkin pitää olla pipinä juuri silloin : <
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #599
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 12.03.2012 10:04
Hehee. Tänään on tentti. Tenttialueesta puolet lukematta. Tätä ei olekaan käynyt pariin vuoteen. Hävettää älyttömästi jos (kun) menee ihan penkin alle. Syytän kyllä vähän tentaattoria. Tenttialue on 500 sivua ja kaksi viikkoa aikaa lukea. Sinänsä ihan mahdollista, mutta sitten kun ottaa huomioon että mahdollisesti ihmisillä on muitakin kursseja tässä samalla. Fdsfasfrtqretrg.

Vieläpä kiinnostava tenttikirja, jonka olisi mielellään lukenut kunnolla. Nrght.
Kirjoittanut: Julienne (Jäsen)
 • #600
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 12.03.2012 13:27
Iski influenssa, enkä valehtelematta ole koskaan ollut näin kipeänä. Jos ei pian kuume huomattavasti laske, niin tulee sairaalareissu. Ja tottakai sairastuin juuri suurimman kiireen keskellä, olisi sata asiaa jotka pitäisi hoitaa vikkelään. Näin kuolleessa olotilassa minusta ei ole muuhun, kuin ölisemään ja hörppimään teetä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit