Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.06.2012 00:04
Mua alkoi säälittämään joku ihme 5 cm pitkä ötökkä (joku perhosen ja sudenkorennon risteytys, mikälie) ku oli jossain vaiheessa päätynyt auton tuulilasinpyyhkijöiden rakoon jumiin. Oltiin tulossa Seinäjoelta kotiin ja huomattiin siinä matkalla että mikäs se tuolla on. Sitten stoppasin bussipysäkille ja siskon poikaystävä rupesi sitä siitä irrottamaan. Oli se jotenkin vissiin loukannut itseään siinä niin kävi sääliksi Harvoin sitä ötököille sympatiaa heruu mutta tuolle kyllä ku oli niin raukka : D
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #722
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.06.2012 14:10
Arrgh! Uudet piilarini lähtivät vahingossa vanhaan osoitteeseeni! Eivät edes edelliseen vaan sitä edeltävään, pah! koskahan näen ne postiluukussa... Siihen asti on tyydyttävä näihin vanhoihin, romuihin silmälaseihin, joita vihaan (ja olen joutunut käyttämään jo 3 kk opiskelijatulojen vuoksi). En osaa olla yhtään näissä ja otan ne kuitenkin ulkona ollessa pois ja ripustan jonnekin kaulukseen -___- katoavat vielä ennen kuin saan mielyttävämpiä näköasioita.. Noh, sentään uudet, mageet tunnelit korvaan saapuivat postissa.
Kirjoittanut: Aie (Jäsen)
 • #723
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.06.2012 00:58
Pitkä seurustelusuhde päättyi tällä viikolla, ja kaverit ovat kadonneet kaupungista kesäksi. Harmittaa istua kotona.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.06.2012 15:50
Olemme jälleen kokoontuneet jännän äärelle, koiralle annetaan vielä toinen tyhjennyskuuri.
Puolalaiset voisivat tulla hakemaan täältä paljon kurwaa ilmatteeksi, ainahan ne sitä tuolla netissä huutelee.
Kirjoittanut: Dark Eyes (Inkvisiittori)
 • #725
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.06.2012 21:24

Lainaus: mlrd

Puolalaiset voisivat tulla hakemaan täältä paljon kurwaa ilmatteeksi, ainahan ne sitä tuolla netissä huutelee.

Offina, sitä on pelattu WoTia sitten?
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
 • Lähetetty: 17.06.2012 15:33
Mua ärsyttää vaan miehet, edelleen. Miks ootte niin ahterista?

Niin ja kun vihdoin uskaltauduin autokouluun puolentoista vuoden pelkäämisen jälkeen, niin kaikki ei sujukaan ihan niin näppärästi. Esim. osamaksu tarkoittaakin näköjään meidän pikkukaupungin ainoassa autokoulussa (jossa B-kortin hinta järkyttävät 1800e) sitä, että koko summa maksetaan puolentoista kuukauden sisällä! Mikä se semmonen osamaksu on?
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.06.2012 15:48
Eilen oli muuten tosi kiva päivä miitissä ja provinssissa (kiitokset kaikille!) , mutta alamäki alkoi kun päätettiin lähteä pois ja sateen alkaessa joku fiksu keksi että hei hypätään tuohon bussiin jolla kestää 2 tuntia päästä provinssialueen läpi... Hetken päästä oltiinkin jossain logistiikkakeskuksella sateessa miettimässä että mitäs nyt tehdään, millä kotiin? Oli pakko hypätä pois bussista ku vessahätä oli kaikilla siinä vaiheessa ettei olisi ilman sairaalareissua päästy kotiin. Soiteltiin siinä miljoona taksia eikä kukaan tullut edes paikalle?! Sitten menikin bussi ohi niin hypättiin kyytiin ja päästiin jo keskustaan. Sitten joskus päästiinkin jo kotiin ja vaatteet oli niiiin märät! Että flunssaa odotellessa =)
Kirjoittanut: The Trap-door lover (Jäsen)
 • #728
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 17.06.2012 22:27

Lainaus: Salmonelle

Mua ärsyttää vaan miehet, edelleen. Miks ootte niin ahterista?

Mikä saa sinut olettamaan että KAIKKI miehet ovat em. ruumiinaukosta? meitä on nimittäin ihan kelvollisiakin.

Pöh, ilmastointilaite on rikki, eräs paketti myöhässä ja kaikkien kunnollisten tavaroiden valmistus on lopetettu aikoja sitten, harmittaa.
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.06.2012 01:07

Lainaus: The Trap-door lover

Mikä saa sinut olettamaan että KAIKKI miehet ovat em. ruumiinaukosta? meitä on nimittäin ihan kelvollisiakin.

En sanonut, että KAIKKI. Kyllä tiedän, että niitä kelvollisiakin on, ne vaan ei ikinä satu kohdalle.
Kirjoittanut: Aralynia (Jäsen)
 • #730
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.06.2012 16:38
Näin maanantain kunniaksi ote irtosi täydestä maitolasista suoraan sylin yläpuolella. Vaatteet märät, tuoli märkä, lattialla neliömetrin lammikko ja kämppä haisee yhä maidolta vaikka olen hinkannut laminaattia kaksin käsin n. 10 kertaa. Ei tee mieli juoda maitoa enää ikinä ja harkitsen vakavasti violetin nokkamukin ostamista.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit