Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
oisiko mahdollista pitää miittejä kuopiossa?

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

oisiko mahdollista pitää miittejä kuopiossa?

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 03.09.2011 18:49
  oisin mielläni jos oisi mahdollista saada kuopioon gootti miitti ja tutustua uusiin ihmisiin!
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 03.09.2011 18:53
  Joo, varmasti voi olla. Siitä on viimeksi toukokuussa juteltu asiaan vihkiytyneessä aiheessa, nimeltään Kuopioon miittiä. Kuopiolaiset eivät ole pitkään aikaan saaneet yhtään mitään aikaiseksi, toisin kuin "etelän vetelät".
  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 04.09.2011 14:07
  [quote=kuopassa] Kuopiolaiset eivät ole pitkään aikaan saaneet yhtään mitään aikaiseksi[quote=kuopassa] no pistää tietoa tietoa että voisivat järjästää miitin!!!
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 04.09.2011 20:19
  Pistäkääs kuopiolaiset juttu jatkumaan Kuopioon Miittiä? -ketjussa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit