Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
hei kaikki ihanat gootit!!!!

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

hei kaikki ihanat gootit!!!!

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.09.2011 17:31
  minulla on remmihuosut ja musta paita usein onko källään sanoa liittyykö se siihen että tykkään mustasta(gootti asioista) väristä vai animesta /mangasta??? olen harrastanut japanilaisten sarjakuvien lukemista jo viisi vuotta toivoisin että saisin kaverita täältä.olen 18sta vuotias kuopiolainen opiskelen kuva-artesaaniksi(opiskelen laukaassa).pidän piirtämisestä yms. olen sosiallinen suvaitsen erinlaiset ihmiset ja mielipiteet.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 22.09.2011 17:57
  Täällä on erikseen ketju sille, että voi etsiä uusia kavereita, sekä itsensä esittelemiselle. Tässä aiheessa ja viestissä nyt oli oikeastaan kaikki mahdollinen pielessä. Tutustuthan foorumisääntöihin ennen uusien aiheiden luomista, ja tarkistat, ettei samankaltaista jo löydy!

  Lukkoa tulee, yksityisviestiä allekirjoittaneelle jos kyrsii.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit