Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
anime ja goottilaisuus <3

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

anime ja goottilaisuus <3

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 18.10.2011 11:45
  oletteko koskaa ajatellut että gootti voi olla myös anime fani?
  olen itse ajatellut asiaa ja päätynyt siihen että gootit voivat olla myös anime faneja
  olen sitä mieltä että voi olla gootti ja anime fani samalla,mutta jos joku on eri mieltä asiasta niim komentoi asiaan!!!
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 18.10.2011 13:44
  Mistäköhän sitä aloittaisi...

  Animesta voit keskustella tv- animaatio- ja elokuva-aiheita käsittelevissä ketjuissa, goottiuden syvemmästä olemuksesta taas sille pyhitetyissä ketjuissa. Ikävä kyllä jokaiselle "voiko olla hippi&gootti" tai "kumisaappaat ja zen" -aiheelle ei kerta kaikkiaan voi perustaa uutta ketjua.

  Tutustuthan foorumin sääntöihin uusien aiheiden aloittamista koskien täällä:

  http://www.gootti.net/keskustelu/2_2800_0.html

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit