Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
gooteillde

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

gooteillde

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 02.01.2012 21:06
  onko kenellekkän sanottu koskaan että miksi ostatte gootti tavaraa?,en ole ollut montaa vuotta gootti .nyt olen ruvennut ostamaan enemmän gootti tavaraa ja minulle on sanottu miksi ostan gootti tavaroita ,piikkipantoja ja muuta sellaista siitä on tullut sanomista ja olen täysi ikäinen kuopiolainen harrastan gootti juttujen lisäksi anime ja manga juttuja= japanilaista animaatiota ja sarjakuvaa
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.01.2012 22:16
  Jahas. Tervetuloa foorumille, mutta ihan alkajaisiksi voisit käydä lukemassa foorumin säännöt. Myös tekstin kieliasua kannattaa miettiä ja selkeyttää, jos haluaa mahdollisille kysymyksille vastauksen. Tälle ketjulle tulee nyt lukkoa, koska se ei ole keskustelunaloituksena kovin hedelmällinen, asian kun olisi voinut sisällyttää lukuisiin muihinkin keskusteluihin.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit