Gootti.net

itsemurha

  Kirjoittanut: jokke (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 31.01.2012 04:56
  miten sen välttää...?
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 31.01.2012 08:34

  Lainaus: jokke

  miten sen välttää...?

  Voisit ehkä tarkentaa tarkoitatko itseäsi vai jotain toista? Ei varmaan kukaan pysty antamaan mitään neuvoja jos ei kerro tilanteesta mitään, syitä on monia ja moninaisia ja jokaisen elämäntilanne on omanlaisensa joten mitään aivan yleispäteviä neuvoja ei pysty antamaan. Jos jollain on mielessä sellaisia ajatuksia niin kehotan varaamaan ajan terveyskeskuksesta, josta saa lähetteen psykiatriselle poliklinikalle tai jos on kyse jostain hyvinkin akuutista kriisistä niin jonnekin muualle jossa annetaan välitöntä hoitoa.
  Ps. laudalla on olemassa myös itsemurhat -topicci johon on kirjoitettu jotain aika äskettäin, se löytyy aiheita alaspäin selaamalla. Siksi tämä tullaan lukitsemaan etkä voi vastata enää tähän viestiin. Sen ketjun läpi lukeminen voi auttaa, vaikka tämä ei olekaan mikään psykiatriseen apuun keskittynyt sivusto, netistä löytyy paljon aiheesta 'itsemurha'.
  Mutta, olen sanonut monelle että katso kuitenkin aina ne seuraavankin päivän kortit - ja koittanut muistaa sen itsekin.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 31.01.2012 10:18
  Deadboy ehtikin kertoa jo kaiken olennaisen. Yleisluontoista, hyvän maun rajoissa pysyvää itsemurhakeskustelua jatkettakoon jo olemassaolevassa keskustelussa, ja muutenkin voisit uutena palstalaisena lukea läpi foorumin säännöt, varsinkin mitä tulee ketjujen aloittamiseen.

  Itsemurhan välttää pysyttelemällä hengissä, ja siihen tarjoavat ammatillista apua asuinpaikkakuntasi mielenterveyspalvelut. Kehotan lämpimästi ottamaan kyseiseen tahoon yhteyttä, jos tunnet että sinulla on ongelmia elämänhallinnan kanssa. Me täällä gootti.netissä emme ole vastuussa kenenkään mielenterveydestä, tarjoamme korkeintaan sympatiaa ja vertaistukea.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit