Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

MYYDÄÄN naisten pitkä nahkatakki!

  Kirjoittanut: armature (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 13.05.2012 13:37
  Myydään vähän käytetty kotimainen naisten musta pitkä nahkatakki. Aitoa pehmeää nahkaa, hyväkuntoinen, 2-rivinapitus, epoletit, solkivyö, takana halkio. Pituus n. 111cm.
  Kuvan saa pyydettäessä s-postiin. Hp 150e tai tarjoa!
  Takki Kainuussa.

  Salla / sm.ha@hotmail.com
  Kirjoittanut: armature (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 13.05.2012 13:42
  Tietenkin jotain unohtui... eli koko on 38.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.05.2012 14:26
  Vain yksi ilmoitus per tuote, ja sekin oikealle alueelle eli kirppis&tori -osioon. Tämä tyylipuolelle jostain syystä roiskaistu saa nyt lukkoa eli kaupanteko jatkukoon siinä toisessa täysin samanlaisessa aloituksessa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit