Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Millais musiikkia kuuntelette?

  Kirjoittanut: eva (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 05.06.2014 16:22
  kuuntelen laidasta laitaan musiikkia mutta eniten kuitenkin Goottirokkia,punkkia ja metallia.
  oisi todella mukava tietää millasta muut kuuntelevat.
  Vaikka kuuntelen paljon muutakin musiikkia kuin goottirokkia ,silti luen itseni gootiksi...
  mielkipiteitä odotellessa... voi vierailla goottideitin puolella jossa minulla on samanniminen nicci..tervtuloa vierailemaan sivulleni goottideittiin tai facebookkiin(Taru Ahonen) tutusnut mielelläni uusiin ihmisiin..vaikka olen alussa ujo mutta tutustuessa en ujous katoaa "kuin tuhka tuuleen"
  Kirjoittanut: RumaMursu (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.06.2014 12:21
  en osaa nimetä mitään genrejä, paitsi että viimeaikoina tullut kuunneltua taas aika paljon klassista. laulan itse kuorossa, ja eksyn aina internettiin kuuntelemaan klassista kuoromusiikkia. sitten kun piirtelen tai teen koti- ja koulutöitä, niin tulee kuunneltua aika laidasta laitaan kaikkea hempeän ja eeppisen väliltä. soundtrackejä ja indie-poppia ja kaikkea sekalaista. metallia ja goottimusiikkia kuuntelin joskus teininä enemmän, nykyään ne on jäänyt aika vähäiseksi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!