Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

1 lippu Deathstars @ Tavastia, Helsinki 26.9.2014!!

  Kirjoittanut: hannavaan (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 08.07.2014 18:15
  Myynnissä siis 1 K18 lippu Deathstarsin Tavastian keikalle 26.9.2014!
  Hinta nyt 20euroa, koska pakko saada myydyksi, kun en itse pääse keikalle!

  Viestiä tulemaan tai sitten vastausta tähän alle!
  Kirjoittanut: hannavaan (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 12.07.2014 11:57
  En saa muokattua tätä viestiä, mutta ilmoitan täällä, että tämän viestin saa poistaa! Lippu ei ole enää myynnissä!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!