Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

14.4. Huuto 49, Von Auer, Uhreja Kuten Me Kaikki - gootti/industrialbileet Oranssilla (ikärajaton!)

Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 28.01.2007 23:14
Vastataanpa kansan huutoon:

Pitkälti tämän keskustelufoorumin pohjalta uskaltauduin sitten ottamaan härkää sarvista ja tuloksena on ikärajaton synkkistapahtuma Helsingin Oranssilla. Mikäli tämä ei vedä runsaasti porukkaa paikalle, niin voimme vetää johtopäätöksen, joka mukaan alaikäisille on aivan turha tarjota minkäänlaisia goottikekkereitä. Kyseessä on siis jonkin sortin kokeilu, joka varmaankin saa jatkoa myöhemmin, jos homma menee putkeen.

14.4. Oranssi, Helsinki - http://www.oranssi.net/klubi/

Huuto 49 - http://www.myspace.com/huuto49
Von Auer - http://www.myspace.com/vonauer
Uhreja Kuten Me Kaikki - http://www.myspace.com/ukmk

Liput: 4 euroa (alustavasti)
Klo 19-23, eka bändi klo 20.

Dj-hommiin on luvassa kansainvälistä väriä, sillä alustavasti rooliin on houkuteltu Itävallasta kotoisin oleva Dj Gwion, joka soittelee lähinnä goottirockia. Kaveri on kuitenkin töissä täällä Helsingissä, joten ei hän tänne nyt ihan tuon vuoksi tule. :-P

Nämä tiedot ovat toistaiseksi alustavia, sillä onhan tapahtumaan vielä 2,5 kk aikaa. Oranssin ja bändien kanssa homma on kuitenkin sovittu, joten jos tässä jotain muutoksia tulee, niin kyseessä on ns. force majeure -syyt.

Lisäinfoa laitan sitä mukaa kun jotain ilmoiteltavaa on. Keikkamainokset teen joskus lähempänä tapahtumaa, kunhan nämä muut kiireet helpottavat.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 28.01.2007 23:18
Tuohan kuulostaa hyvältä!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.01.2007 23:28
Hyvältä kuulostaa, todellakin. On ainakin riittävästi aikaa kertoa tapahtumasta kavereille, tai vaikka ihan kaikille.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 28.01.2007 23:34
Niin joo, voisin yrittää tehdä flyerit + julisteet silleen ajoissa, että voin sitten toimittaa niitä teille keskustelulautakavereille jaeltavaksi ystäväpiirissä. En nyt kuitenkaan 10.2. mennessä, mutta varmaan joskus helmikuun lopulla jos ehtisin jonkinmoiset väsäämään.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.01.2007 01:04
Jos saat flyeriä valmiiksi niin viitsitkö lähettää sitä myös meikäläiselle osoitteeseen info@gootti.net? Voisin julkaista sen tuonnempana tuolla Gootti.net:in uutisosiossa, jota kautta tieto illanvietosta tavoittaisi myös ne sivuston käyttäjät, jotka eivät käytä tätä foorumia.
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 29.01.2007 13:46
tuona päivänä luultavasti tulen olemaan Helsingissä ihan muutenkin, joten voisinpa vaikka yrittää ilmestyä paikalle.

onhan tuolla kuitenkin jonkinlainen alkoholitarjoilu täysi-ikäisille?
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #7
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.01.2007 14:32
Onpa kiva kuulla. Varmasti tuun paikalle. Foorumin nuorisojäsenet varmasti arvostavat tuota ikärajattomuutta. Mä ilmoitaudun heti flyerin-jakelijaksi. Ja jos siellä tarvitaan miksaamista tai muuta teknistä apua, niin...
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 29.01.2007 15:04

Lainaus: Kuutar

onhan tuolla kuitenkin jonkinlainen alkoholitarjoilu täysi-ikäisille?


No ei todellakaan ole, kyseessä on nuorisotalo tjsp tila. Katsopa tuonne Oranssin linkin taakse, niin homma selviää. Eli kahvia ja pullaa (yms. hyödykkeitä) saa, muuta ei. Senpä takia tämä keikka onkin noin myöhään keväällä, kokemukseni mukaan siinä pihalla kun on oikein rattoisa nauttia alkoholia...

Lainaus: poison

Ja jos siellä tarvitaan miksaamista tai muuta teknistä apua, niin...


Oranssi on siitä velmu paikka, että siellä on talon itsensä puolesta PA ja miksaaja. Sen sijaan esim. rummut, bassokaappi ja 2 kpl kitarakaappeja pitäisi jostain keksiä. Mikäli tässä pystyt auttamaan, niin se olisi oikein mahtavaa. Bändit tuovat itse pellit, virvelin ja nupit noihin kaappeihin, kuten normaalitapoihin kuuluu.

Tää soittokamapulma voi räjähtää vielä käsiin tuon Factoryn keikan kanssakin, eli jos joku pystyy jeesailemaan niin ihanaa olisi.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 29.01.2007 15:11
Tää tekstinpätkä oli kyl ihan helmi, löyty tuolta Oranssin sivuilta:

Miten Oranssille löydetään?

1) Keskustasta tulijat astelevat rennosti asematunneliin, vältellen sellaisia vaarallisia ahdistelijoita kuten erilaiset uskonlahkot.

2) Otetaan metro steissiltä itään (itä on se suunta josta itäkeskus löytyy), lueskellaan kirjaa, kuunnellaan musiikkia tai tarkkaillaan otuksia, mutta muistetaan jäädä pois Herttoniemessä.

3) Tapoja on monia, mutta tämä on idioottivarmin: astellaan asemalaiturin steissin päähän, eli siihen suuntaan josta metro tuli. Noustaan portaat, ja käännytään ovesta oikealle, katutasolle. Suoraan edessäsi 50m päässä on katu, Hiihtäjäntie, ja sen toisella puolella on 60 -lukulaisen näköinen vanha ostari. Olemme siinä yläkerrassa.

Idästä tulijat tekevät saman, mutta vähän niinku toiseen suuntaan. Busseillakin pääsee, mutta ei nyt jakseta selittää. Ja jos asut Hertsigassa, emme velvoita käyttämään metroa, vaan voit ihan kävellä paikalle.

Avot.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #10
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.01.2007 15:18

Lainaus: Ximmo

rummut, bassokaappi ja 2 kpl kitarakaappeja pitäisi jostain keksiä. Mikäli tässä pystyt auttamaan, niin se olisi oikein mahtavaa.

Ei löydy noita ,valitettavasti. Myin omat Marsun kitarakamatkin, eikä oo enää rumpujakaan. Voin kyllä vähän kysellä, eiköhän ne jostain saada.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit