Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lost Paradise @ Hevimesta, la 17.2.

Kirjoittanut: bjorkmus (Jäsen)
  • #21
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 18.02.2007 12:55

Lainaus: Ninni

Kiitos erittäin paljon bjorkmukselle kivasta illasta,


Kiitos itsellesi! On aina hauskaa tavata uusia ihmisiä. Jäinpä sitten taas tanssimaan loppuun asti, oli kivaa. Nyt vielä kuukausi seuraavaan Paradiseen, snif.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #22
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 18.02.2007 13:23

Lainaus: bjorkmus

Jäinpä sitten taas tanssimaan loppuun asti, oli kivaa

No kiva kuulla, että miitti onnistui. Ehkä tulen minäkin seuraavalla kerralla
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 18.02.2007 15:14

Lainaus: poison

No kiva kuulla, että miitti onnistui

Joo hiki lensi tanssilattialla ja jäävesilasi tyhjeni puolessa minuutissa. Sen kameran temppuilu otti kyllä aivoon. Sain vaan muutaman huonon kuvan napattua, mut laitetaan siitä tonne galleriaan albumi niihin epävirallisiin miitteihin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit