Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kauhunovelleja ja kummitusjuttuja!

Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 23.03.2007 17:06
Hyi, noita muita kummitusjuttuja lukiessani ihan ku mua ois joku tökännyt ohimolle.. Sit alkoi paleltaa ja kirja tippui töllön päältä, käskin sen mennä naapuriin yöllä, koska ne on uskovaisia, pyysin sitä menemään kummittelee naapuriin, jotka on uskovaisii.. Miksi ne ilmstyy sellasille, jotka niihin uskoo, eikä niille, jotka niit eniten pelkää vai kaveriako ne hakee..?
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.03.2007 20:52
http://www.deviantart.com/deviation/51298268/

tuon linkin takaa vähän kevyttä iltalukemista.
Kirjoittanut: rotten (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.05.2007 19:36
voishan sitä vaikka taas koittaa kirjotustaitojaan ja rustata joku kiva tarina.katotaan mitä tulee
Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.05.2007 20:29
no tää ei oo niinkään kauhutarina, vaan uni joka aiheutti mulle pelkoja.
Siitä on jonkin aikaa, yritän muistaa miten se meni.

Mä vaihtelen mun harrastuksia vuosi vuodelta, koska en tiedä mistä tykkäisin. Yhä enemmän kylläkin vaarallisempia. Olen aina halunnut benji-hyppääjäksi, mutta minulle on kerrottu sen olevan 18 vuotiaille (en ole varma?). No sitten keksin. Voisin alkaa harrastaa akrobatia ratsastusta (ei vikellystä, vaikka ensin luulin...). Keksin sen sinä iltana, ja luinkin jo jonkin verran sitä netistä. No menin nukkumaan ja näin unen.
Näin olevani tallilla hoitamassa vanhaa hoito hevostani. Taluttelemassa maneesissa riimulla sekä riimunnarulla. No juttelin omistajan kanssa niitä näitä, kunnes hevonen säikähtää jotakin hyvin pahasti ja hypähtää yht äkkiä päälleni. Kaikki pimeni enkä sen koommin herännyt enään. No kun heräsin, huomasin olevani sairaalassa. Lääkäri katsoi minua levottomasti. Äitini itki vieressä. Pian lääkäri kysyy minulta muutamia kysymyksiä. Vastasin niihin huoletta. Kunnes muutamat sanat muuttivat maailmani. "Sinut on amputoitu polvista alas päin." Mä nousin tosi nopeasti istumaan ja huomasin jalkojeni puuttuvan. Kun pääsin sairaalasta, tunsin kipua jaloissa sekä sydämessä. En pystynyt kävelemään, enkä enään ratsastamaan.

Aamulla herättyäni en aluksi tuntenut jalkojani. Vedin nopeasti peiton pois ja huomasin (onneksi ) niiden olevan tallella. Mutta koko päivän polviin särki, enkä tuntenut niitä vähän väliä ja pelkäsin niiden "kadonneen"... Mutta enpä ole alkanut harrastamaan akrobatia ratsastusta.. Valitettavasti unen takia.
Mutta ratsastusta harrastan
Kirjoittanut: rotten (Jäsen)
 • #15
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.05.2007 21:57
siinäpä olis.antakaa palautetta

Pimeys


Kuja. Kujalla on pientä valoa. Varjot tanssivat seinillä. Jostain kuuluu hyytävää naurua. Varjot häviävät kuin taikaiskusta. Isompi varjo ilmestyy niiden tilalle. Nauru kovenee ja lähestyy. Kujan toiseen päähän ilmestyy pitkä mies. Miehellä on silinteri ja viitta. Hänen silmät kiiluvat punaisina. Mitään muuta hänen kasvoistaan ei näy. Kujan toisessa päässä on ihminen istumassa ja aivan kuin hän tärisisi. Mies kävelee ihmistä kohti ja ihminen nousee seisomaan. Mies sanoo jotain mistä ei saa kunnolla selvää. Jotain heikosta ja tyhmästä kuolevaisesta. Ihminen hymyilee miehelle ja mies näyttää hermostuvan. Mies lähestyy ihmistä. Hän hyökkää ihmistä kohti. Ihminen hymyilee niin leveästi, että hänen kulmahampaansa paljastuvat. Ne ovat hohtavan valkoiset ja valo heijastuu niistä. Samassa ihmisen silmät muuttuvat punaisiksi. Mies kavahtaa ja huudahtaa. Hän ei osannut odottaa tätä ja säikähtää. Ihminen vain jatkaa hymyilemistään. Yhtäkkiä hän syöksyy miestä kohti ja mies ei kerkeä väistää. He kaatuvat maahan, mies alimmaisena ja ihminen päällä. Ihminen repii viitan pois miehen päältä ja paljastaa hänen kaulan. Mies yrittää rimpuilla vastaan, mutta turhaan. Ihminen on paljon vahvempi kuin hän. Äkkiä mies onkin alakynnessä vaikka alussa vaikutti, että hän tekee selvää ihmisestä. Ihminen heittäytyy miehen kaulaan. Mies huutaa hetken, kunnes lakkaa hengittämästä. Ihminen juo miehestä ahneesti. Nälkä kenties. Kun ihminen on saanut tarpeekseen, hän nousee miehen päältä ja nauraa. Ihminen suunnitteli ansan miehelle, eikä tämä huomannut asiaa. Kun ihminen lähti kävelemään pois kujalta, liityin hänen, kultani, mukaan.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.05.2007 22:41
Argh. Liikaa samojen sanojen toistoa, että jaksaisi lukea, saati pääsisi mitenkään tunnelmaan. X_x
Kirjoittanut: rotten (Jäsen)
 • #17
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.05.2007 22:59
kiitän palautteesta.kirjoitan seuraavan tarinan paremmin
Kirjoittanut: tamashii (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 22.05.2007 23:17
Itse aloitin tässä vähän aikaa sitten tarinan kirjoittamisen. Tämä on vasta alku tekstiä. Ei koko tarina, vaan mitä tarinan "päähenkilö" kirjoittaa omaan äidinkielen aineeseen.
Hiukan esimakua:

Hiljainen katu. Lammikoissa heijastuu talot sekä katuvalojen varjot. On täysikuu... Keskiyön huumaa. Yksinäinen musta korppi kadulla lentää. Sen silmistä huomaa paljon. Sen on nälkä. Se janoaa virtaavaa verta. Se täysikuun kirkkaaseen valoon lentää piiloon väijymään. Aikuiset klubeilla tanssii myöhään, ja lapset kotiin lapsenvahtijan kanssa jätettiin. Aikuiset luulevat heidän nukkuvan sikeästi. Monet lapset kyllä ikkunalla kadulle katsoo varuillaan. He selustansa ensin katsoo. Kun vaaraa ei näy, lapset verhot kiinni laittaa ja nopeasti peiton alle ryömii. Mutta ikkunalla on vielä yksi tyttö. Hän ei uskalla mennä nukkumaan, koska hän huomasi korpin mustan. Pian joku humalainen mies tupsahtaa esiin varjoista. Tämä pieni tyttö huomaa korpin ja on juuri varoittamassa miestä, mutta se oli liian myöhäistä. Korppi muuttui hetkessä mieheksi, jolla oli vaalean graniittiakin vaaleampi iho. Korppi mies hyökkäsi humalaisen miehen kaulaan kiinni. Mies huusi apua käheällä äänellä. Pian miehen iho vaaleni huomattavasti, ja näyttää velttoa. Korppimies päästi irti, ja ruumis kaatui maahan. Hän oli enään luuta ja nahkaa. Hänen ihonsa oli kalpean vaalea, mutta kaulassa oli valtavasti verta. Korppimies pyyhkäisi huuliaan hihaan ja kääntyi pian tuijottavaan tyttöön päin. Tyttö ei tehnyt elettäkään sulkeakseen verhoja, vaan tuijotti miehen verenpunaisia silmiä, jotka loistivat yönpimeydessä. He tuijottavat toisiaan hetken, kunnes tyttö laittaa verhot kiinni ja juoksee sänkyyn peloissaan. Peiton alla hän toivoisi, ettei näkisi painajaisia, mutta toisinpas kävi. Kun tyttö nukahti, alkoi hän heti nähdä karmivia painajaisia. Vuosi vuodelta ne vain pahenivat. Kun tyttö muille niitä kertoi, luultiin häntä hulluksi. Joutui silloin hän ottamaan lääkkeitä. Kukaan ei tiennyt niiden pahentavan vain tilannetta. Myöhemmin hän joutui suljettuun huoneeseen 24 h tarkkailuun.
Tyttö ei tiennyt mikä se korppimies tarkalleen oli, mutta unissa sille paljastui karu totuus, jota ei olisi koskaan halunnut tietää...
Se oli vampyyri...

Loppu
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #19
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 23.05.2007 07:27
http://www.deviantart.com/deviation/54173581

http://www.deviantart.com/deviation/54407877

sieltäpä sekaan.
lukekaa ihmees kun vielä ilmaseksi saatte.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 18.03.2008 02:55
NOSTIN TÄN PITKÄST AIKAA ESIIN! JOTEN KERTOILKAAHAN KAUHUSTOOREJA

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit