Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: DeathMask (Aktiivi)
 • #831
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.01.2009 12:20
Tällä hetkellä vain huulessa keskellä ja korvissa muutamia reikiä. Tulossa on lisää heti kun työtilanne muuttuu (jos vaikka pääsisi tämän sopimuksen loputtua sellaiseen paikkaan missä ulkonäöllä EI ole merkitystä) Tatuointeja on kaksi, edelleen (olen varmaan aikaisemminkin sanonut) piilokaljussa Ankh ja niskassa/selässä itse piirtämä/osaksi suunnittelema tähtihärpäle. Lohikäärme oletettavasti tulossa jalkaan seuraavaksi ja muutama muu.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.01.2009 20:59
Äh pöh... ei olisi pitänyt mennä selailemaan tatuointipuotien nettisivuja. Nyt harmittaa kun ei ole aa: rahaa eikä bee: oikein kokonaista ideaakaan. Silti haluuuu väriä nahkaan!!
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.01.2009 21:21

Lainaus: Piiskansiima

Silti haluuuu väriä nahkaan

Tahtoo uuden kissun nahkaan. Monta kissua ... Seuraavasta palkasta, juu, varmasti ...
Kirjoittanut: Jacob (Jäsen)
 • #834
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Jacob
 • Lähetetty: 22.01.2009 21:44
Minulle kelpaisi ihan yksi tatuointi vain, se olisi kiva oikean käden kyynärpäästä kämmenen kääntöpuolelle. Se olisi sitten kuviota, itse kun en pahemmin kuvatatuoinneista perusta, sellaista kaukaisesti tyyliin tribal -kuviota, mutta ehkä katkermpana ja kieroutuvana (siis 'tunnelmaltaan' kieroa, ei hardcore kieroa kuviota välttämättä).

Periaatteessa voisin hankkia jo tatuoinnin, sain äidin suostumuksen kun joskus ehdotin ihan ohimennen, ja olen 87.73% varma että saisin isänikin (kylläh, tarvittee mammas och pappas lupa kun olen vielä alaikäinen). Mutta päätin että hankin sen vasta täysi-ikäisenä, ehkäpä vasta kun olen +20v, jotta olen sitten melko varma että haluanko vai enkö, ettei vain olisi tällainen ohimenevä himo.

Lävistyksiä sitten en ole edes ikinä suunnitellut itselleni, ne eivät ole minun juttuni .
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #835
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 24.01.2009 09:53

Lainaus: Jacob

Mutta päätin että hankin sen vasta täysi-ikäisenä, ehkäpä vasta kun olen +20v, jotta olen sitten melko varma että haluanko vai enkö, ettei vain olisi tällainen ohimenevä himo.


Tuo osoittaa melkoista kypsyyttä Mietin tatuointia joskus lukioikäisenä itsekin, koska olin kovin mieltynyt tribaalikuvioihin. Ne kun ovat hienon näköisiä, ne saa sopimaan hienosti vartalonmuotoihin ja ne eivät suoranaisesti viesti mistään ideologiasta tai vastaavasta so. ne eivät tarkoita mitään. En kuitenkaan täysin vakavissani ollut sen hankkimisen kanssa, koska koin, etten kuitenkaan voi päätyä kuvioon, johon olisin lopun elämääni tyytyväinen. Lisäksi halusin kuvion, jonka olisin itse piirtänyt - enkä jaksanut nähdä asiaan tarvittavaa määrää vaivaa.
Näin jälkikäteen olen onnellinen, ettei tullut hommattua sellaista tribaalikuviota käsivarteen. Nyt niitä saisi anttilasta pitkähihaisen t-paidan muodossa hintaan 5,99€ Ei se, että kuvioita on muillakin välttämättä tee niistä yhtään vähemmän hienoja, mutta kyllä minä jotain pientä omaperäisyyttä olisin halunnut tatuoinnissani säilyttää ja vähintäänkin sen, ettei samantyylistä kuviota löyty alelaarin t-paidoista

Sellaisen jännän jutun tatuoinneista olen kyllä ymmärtänyt, että ne kasvavat osaksi persoonaa itseään ajan kanssa. Sitä tavallaan oppii tykkäämään siitä, koska se on koko ajan läsnä, ja muuttuu olennaiseksi osaksi omaa kehoa. Ellei sitten ole mennyt tosiaan ajattelemattomana teininä hommaamaan jotain perhosta persposkeen.
Kirjoittanut: Detteri (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.01.2009 21:32
Lävistykseni rajoittuvat molempiin korviin Todennäköisesti enempää en hanki, tatuoinneista nyt puhumattakaan.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #837
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 25.01.2009 22:41
Haa, eilen sain vihdoin käytyä näyttämässä tätä omaa lävistystäni lävistäjällä.
Sanoivat siellä että tuommoiset patit ovat hyvin yleisiä lävistyksissä ja niitä voi tulla mihin tahansa lävistykseen.
Suosittelivat bacibact lääkepuuteria, onko kellään kokemusta moisesta tökötistä?
Kuulin että on aika vahvaa tavaraa ja voi kuivattaa muutakin pois kuin vaan tuon pikkupatin -.-
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #838
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.01.2009 12:26

Lainaus: SyllaBoreal

Suosittelivat bacibact lääkepuuteria, onko kellään kokemusta moisesta tökötistä?


En ole lääkäri, mutta kysyit kokemuksista. Toi ei ole käsittääkseni mitenkään erityisen vahvaa. Itse olen käyttänyt ihan Bacibact voidetta kaikenmoisten naarmujen hoitoon. Tuota pulveria olen käyttänyt vain kerran, kun menin leikkaamaan/repimään isovarpaan kynsinauhan auki ja se pentele meni tulehtumaan. Toi pulveri auttoi siihen. Bacibact voide ainakaan ei kuivata, vaan päinvastoin pitää sen alueen ihon pehmeänä ja auttaa siihen, että se paranee nopeammin. Olen myös käyttänyt tuota voidetta ärtyneen lävistyksen hoitoon satunnaisesti.
Mutta kuten sanoin, en ole lääkäri, joten jos haluat oppineemman mielipiteen kysy sellaiselta.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #839
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 26.01.2009 16:27

Lainaus: SyllaBoreal

Suosittelivat bacibact lääkepuuteria, onko kellään kokemusta moisesta tökötistä?

Lyhyesti ja ytimekkäästi: vain hyviä kokemuksia
Ei tosin lävistykseen liittyvissä ongelmissa, mutta muuten.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #840
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.01.2009 21:13
Kiitoksia vastauksistanne
Ehkä huomenna uskaltaudun apteekkiin ostamaan tuota tököttiä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit