Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

lävärit ja tatskat

Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • #981
  • • Muokkasi: Swanette
  • Lähetetty: 23.07.2009 02:46

Lainaus: Faith Black

Madonna on kyllä sellainen, että se sopii todella harvalle, että suosittelen kyselemään usealta ihmiseltä mielipidettä.

Ihan totta! En ole tosiaan vielä lainkaan varma siitä sopisiko tuo minulle. Ei se tosiaan ainoa vaihtoehto ole, olen harkinnut muitakin lävistyksiä.

Niin hei jos jollakulla minut tai edes minun kuviani nähneellä on minkäänlaista ideaa, mikä lävistys minulle voisi ehkä sopia, niin sanokaa ihmeessä! Tai jos osaatte sanoa jonkin joka ei ainakaan sovi. Vielä en kyllä ole lävistystä ottamassa mutta jossain vaiheessa ehkä.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
  • #982
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 23.07.2009 02:53

Lainaus: Swanette

Niin hei jos jollakulla minut tai edes minun kuviani nähneellä on minkäänlaista ideaa, mikä lävistys minulle voisi ehkä sopia, niin sanokaa ihmeessä!

Noista kuvista joita sinulla on profiilissasi sanoisin että joku siro, kuten vaikka nenäkoru voisi sopia sinulle. Myös huulilävistys pienellä, hopeisellä pallolla voisi olla nätti. Hmm ja jos pitäisi sanoa joku joka ei sovi niin sanoisin varmaan että kulmakoru. On vähän vaikea sanoa toiselle ihmiselle mikä sopii ja mikä ei mutta tuo nyt olisi miun mielipide.

Itselläni oli huulikoru joka yllätys, yllätys meni umpeen. Tosin ei siksi että en olisi pitänyt siinä korua vaan siksi että eräs nimeltäsanomaton henkilö löi sitä ja se meni tavallaan huulen sisään. Itse en ole ajatellut ottaa uutta lävistystä mutta katsotaa, katsotaan...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!