Gootti.net

Lacuna Coilin keikalle lähtijöitä?

Kirjoittanut: Jumikumi (Jäsen)
  • #11
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 11.10.2006 18:23
******** kun en muutenkaan pahemmin ole keikoilla käynyt, ja nyt kun haluis enemmän kuin koskaan lähteä Lacuna Coilin keikalle ni kukaan ei oo tulossa messiin =/
Täytyi sit epätoivoisena tylsyyttäni tällanenkin paikka löytää ja ruinata seuraa, jos joku sattumalta olis mieluiten Turusta päin lähdössä katsomaan Coilia.
En lupaa hauskaa seuraa =) enkä ole gootti vaan muuten vaan pitkätukkanen metallia fanittava rauhallinen sekoilija.
Jos joltain heruu sympatiaa ettei tarvi yksin olla liikenteessä ni harkitkaa.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit