Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikaupat Tallinnassa?

  Kirjoittanut: Fereyja (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 26.02.2007 19:51
  Tietääkö joku olisiko Vanhan kaupungin alueella Tallinnassa goottikauppoja tai muita vastaavia tuotteita myyviä? Tai jotain muuta kiinnostavaa koriste-esineistä vaatteisiin ja ruokaan.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 26.02.2007 19:52
  On siellä jotain kuulemma, vaikken itse löytänyt kuin kaupan, joka myi kaikenlaista kamaa koriste-esineistä kirjoihin, tarot-kortteihin ja "maagisiin" kiviin. Joku noitakellari se oli, en nyt muista paikan nimeä kunnolla, mutta wanhan kaupungin alueella sellaisella pikkukadulla.

  EDIT: tämähän se olikin, Loitsukeller!

  "Loitsukeller

  Muurivahe 17, Viru ja Vähä-karja-katujen välissä, sisäpihalla
  Tallinna
  Myy kaikkea mystiikkaan liittyvää, myös koruja"
  Kirjoittanut: Fereyja (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 28.02.2007 21:40
  Kiitos paljon Iiriva pitää katsoa jos löydän tuon kaupan jostain sieltä
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 28.02.2007 22:22
  Eipä mitään mie ainakin löysin pienoisen etsiskelyn jälkeen, kadunnimet sentään ovat siellä nurkilla selvästi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit