Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ei voi enää edes cd:tä ostaa rauhassa.... =/

Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #31
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 09.03.2007 17:51

Lainaus: blackie

Täällä päin noita kyllä löytyy

Joo, on niitä tullut nähtyä
Kirjoittanut: figurehead (Jäsen)
 • #32
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 10.03.2007 19:43

Lainaus: Jensu

Kävi sääliksi, kun eräs tyttö tuli kerjäämään meidän pizzasta palasta, kun se ei ollu syöny kolmeen päivään mitään. Juonu vaan ja meikit oli pitkin naamaa.:/


Ja kukaanhan meistä muista EI ole ollut festarilla paria päivää...
Kirjoittanut: Jensu (Jäsen)
 • #33
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.03.2007 20:16

Lainaus: figurehead

Ja kukaanhan meistä muista EI ole ollut festarilla paria päivää...

noh minä oon ainakin ollu heh, mua vaan kävi sitä tyttöö sääliksi ja mua vaan ärsytti se Pipefest-porukan yleinen käytös ja meininki
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #34
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.03.2007 20:32
ihmetyttää todellakin eräiden ihmisten suoraan sanoen tyhmyys. On se kummallista ku aina kauhistellaan ja osoitellaan ja sit ei kumminkaan ajatella ihmistä millainen hän on jne.
tänään kun talssin auringon paisteessa ja lintujen sirkutuksen keskellä kotiin koulusta vastaani tuli mies, n.+50v. no siinä minun kohdallani se pysähtyi ja sano kauheen kohteliaasti päivää ja sellasta, no sitten se kysy multa että onko mulla joku pituuskasvu ongelma ku on korkee pohjaiset kengät. just, että tämmönen tapaus, ajattelin ja lähin siitä käppäilemään eteenpäin, sitten se siinä lähtiessäni sanoi et ompa kauheet kengät. siitäkös minä *********** että joku korsolainen vanha jäärä joka poistuu kerran kuukaudesta kotoaan käymään alkossa ja ostamassa makkaraa, on oikeus arvostella minua.
kokevatko oikeastikkin vanhemmat ihmiset itsensä jotenkin "suunnan näyttäjiksi" ja huomauttelijoiksi koska ikää on kertynyt.
vai onko kyseessä jokin vanhuuden tuoma katkeruus että pitää nuoremmille huomautella asioista.. tai sitten kyse on oikeastikkin yksinkertaisesti tyhmyydestä ja ahdasmielisyydestä.
poistuessani paikalta huomautin korsolaiselle vanhalle jäärälle että tämä on kauhea kokonaisuus ja poistuin paikalta. seuraavalle tapaukselle khyllä voisin ärähtää vähän enemmän näin 16-vuotiaan kapinamielellä.
vastaavia tapauksia kenelläkään?
Kirjoittanut: The_Killer_Doll (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.03.2007 14:03

Lainaus: Rottenicia

vastaavia tapauksia kenelläkään?

Minulla ei ole tuollaisia, mutta tässä jokunen aika sitten kun päätin ihan kettuillakseni mennä JC:hen nini tapahtui. Menin tietenkin heti miestenosastolle tsekkailemaan vaatteita, koska minähän tykkään käyttää jotain miestenvaatteita, poikatytteliini kun olen. Noh minullahan oli tällaiset 'kettinkihousut' ja kravatti ja kauluspaita tms. Ja hiukset olin laittanut lippalakin alle ja repinyt vain sivuille jotain haituvia. Ja sitten myyjä tulee kysymään että:'Mitäs, saako herraa auttaa?'. Jotenkin sain päivän naurut myyjän ilmeestä kun käännyin ja myyjä tajusi etten ollutkaan herra.
Kirjoittanut: figurehead (Jäsen)
 • #36
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.03.2007 14:23

Lainaus: The_Killer_Doll

Ja sitten myyjä tulee kysymään että:'Mitäs, saako herraa auttaa?'. Jotenkin sain päivän naurut myyjän ilmeestä kun käännyin ja myyjä tajusi etten ollutkaan herra.


Aikoinani olin iäkkäämpien naispuoleisten työkavereideni kanssa juhlimassa ja niiden oli sit pakko tietysti mennä johonki humpparavintolaan. No siinä sitten seisoskeltiin kunnes joku koputti olkapäähäni. Käännyin katsomaan ja siellä oli minua varmaan 20 senttiä lyhyempi pönäkkä keski-ikäinen mies. Sen naama valahti kun se tajus etten ollutkaan nainen. Se näytti siltä et se alistui siihen et nyt se saa turpaan. No minä vaan naureskelin mutta se mies ei sitä varmaan huomannut kun se hävis tilanteesta suhteellisen nopeasti... Sitä vaan mietiskelin et kyl mä varmaan olin aika hemaisevan näköinen nainen, koska olen 186 senttiä pitkä mies ja päälläni oli musta tyköistuva kokopuku ja maihinnousukengät. Sinä iltana minulla ei tainnut olla edes paljoa ehostusta kasvoissa...mutta tällä herralla oli varmaan "poskipunaa" senkin edestä...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 06.04.2007 19:23
heh, on humalainen keski-ikäisäntä minuakin yrittänyt iskeä...

tunki samaan pöytään eräässä pubissa, oli kuin länkkäristä revitty sheriffiolemus ja hymykin kuin käytettyjen autojen kauppiaalla.

muutaman zoomauksen jälkeen tajusi sukupuolen olevan saman (lähestyi takaapäin, irstas sika), jonka jälkeen hymy valui hyvin hämmentyneeksi ilmeeksi. saisipa joskus sellaisen ilmeenvaihdoksen nauhalle...
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.04.2007 21:20
Toissa on kuulunu 'noni, ja taal on sit naa tadit jotka on sun kans' sit ku vahan krohasee, ni sit yleensa tulee se 'oho, ja taal on setaki'

kivakiva... >.<
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • #39
 • • Muokkasi: Raivonkyynel
 • Lähetetty: 06.04.2007 22:19

Lainaus: mlrd

saisipa joskus sellaisen ilmeenvaihdoksen nauhalle...

Itseasiassa, samantapainen pätkä on saatu nauhalle.
Paavo Lipponen kävelee naureskellen portaita ylöspäin jonkun ystävättärensä kanssa ja portaiden yläpäässä odottelee hirveä lauma reporttereita joita Lipponen ei aluksi huomaa. Ilme vaihtuu aika sulavasti kärsivännäköiseen ns. Lippos-ilmeeseen ja "En kommentoi."
Tuli Uutisvuodossa joskus. Hieno pätkä, hieno.

Olen yllättynyt, olen saanut olla rauhassa pitkät pätkät, ilman että kukaan on edes katsellut tarkemmin. Jokohan nämä ovat tottuneet tähän kukkahattutätiin?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 21.05.2007 15:15
Eikö sitä saa edes ruokakaupassa käydä ilman että tuijotetaan kuin ruttoa? >.< keltainen alepa-kassi kyllä sopi taas ulkonäkööni niin hyvin, että

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit