Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kesä 2007

Kirjoittanut: lauratar (Aktiivi)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.03.2007 07:47

Lainaus: mlrd

syksyllä huomaan ettei listasta tullut tehtyä mitään.


Et meinaa yhtään kaljaa juoda?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 21.03.2007 13:13
-kesäkuu töissä, toivottavasti

-suokkiin kavereiden kanssa kuvaamaan

-Tuska, toivottavasti

-mökillä paljon, pitää jatkaa viikinkikylän rakentamista!

-toivottavasti pääsen kiertelemään Suomea vähän itsenäisemmin

-paljon metsissä ja maalla kameran kanssa haahuilua

-keskiaikaismarkkinoita

-oleskelua

-aikaa Dragulan kanssa, muttei liikaa

-ostoksia

-ihmisiä

-paikkoja

-elämää

tulisipa kesä jo!
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2007 14:59
Kesällä aion ainakin näillä näkymin tehdä seuraavaa:
-nukkua
-pelleilllä ja sekoilla yötä päivää
-hengata meiän klaanin ja kaikkien kavereitten kanssa
-tehdä ainaki yhden pidemmän matkan Suomen sisällä... *Tahtoo Lappiin! Tahtoo Lappiin! Lappikuume 8D*
-mennä Finconiin, Animeconiin ja Ropeconiin.
-mennä ehkä johonki konserttiin, mutten oo varma
-tehdä kesätyötäni eli maalata tilattuja tauluja ja ommella tilattuja vaatteita. ehkä saan myös jonku muunki kesätyön
-hihhuloida metsissä
-lähtee vaellukselle!
-ja nukkua
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #24
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 21.03.2007 15:03

Lainaus: Iiriva

-mökillä paljon, pitää jatkaa viikinkikylän rakentamista

Toihan kuulostaa mielenkiintoiselta. Millaista viikinkikylää?
Muakin kiinnostais noi keskiaikamarkkinat, mutten oikein tiedä milloin niitä on, ja missä
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2007 15:17

Lainaus: Mariel

Tahtoo Lappiin! Tahtoo Lappiin!


Tervetuloa :P
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 21.03.2007 15:26

Lainaus: poison

Millaista viikinkikylää?
Muakin kiinnostais noi keskiaikamarkkinat, mutten oikein tiedä milloin niitä on, ja missä


Sukuni omistaa saaren. toisella puolella on kesämökkimme yms, toinen puoli on rakentamaton, mutta nyt mie rakentelen sinne Dragulan kanssa omaa "viikinkikyläämme" larppaukseen ja hengailuun. Etuvartioasema on jo valmis, ensi kesänä rakennamme ensimmäisen hökkelin. Se sai odottaa ensi kesään, koska viime kesänä ehdimme mökille niin vähän, ja kurkihirren piti saada kuivua... Ensi kesänä se kelpaa! :>

ja voinhan mie sitten vaikka täällä mainostaa kun keskiaikaismarkkinoita on, jos on muitakin kiinnostuneita, mutta eipä niitä oikein tässä ihan heti taida olla..
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #27
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.03.2007 17:08
Tulen toivottavasti viettämään suurimman osan kesästä töissä, syksyllä kun on tuo muutto edessä ja tarvitsen kipeästi käsirahaa asuntoa varten.
Joillakin festareilla olisi kivaa päästä käymään, Provinssiin olen jo lupautunut lähtemään kavereideni kiusaksi ja myös Sauna Open Air houkuttelee, lähinnä tuon Type O Negativen takia.
Rakastan festareilla käyntiä. Kokemusten ja hauskanpidon vuoksi olen tuonne provikkaankin tänä vuonna lähdössä, tuon festarin musiikillenen anti kun ei (ainakaan vielä) oikein nappaa. :/

Uimassa pitää päästä käymään ja useasti sillä viime kesänä ei oikein jäänyt aikaa käyddä uimassa kaikelta silloiselta vilskeeltä.
Ja juhannus on pakko saada viettää mahdollisimman omituisissa, utoopisissa tunnelmissa, mielellään keskellä metsää ja kaatosateessa.
Sateessa on kivaa tanssahdella aina kesäisin, vaikka kaikki muut katsovatkin minua aina kuin hullua, kun näin teen. Heh.

Tämän enempää en uskalla vielä alkaa suunnitella, tässä on kuitenkin ihan liikaa aikaa vielä jäljellä ja ennen kesää saa kärsiä ihanan keväisistä siitepölyallergioista ihan kyllikseen.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Transylvania
 • Lähetetty: 21.03.2007 21:54

Lainaus: poison

Muakin kiinnostais noi keskiaikamarkkinat, mutten oikein tiedä milloin niitä on, ja missä


Miun mielestä Imatralla ainakii on. Meinattiin viime kesänä nimittäin mennä, mut jotekii ei sit vaa menty. En sit tiiä mite tänä vuonna saa jutut järkättyä. http://www.osaajaverkko.net/vuoksenkalastuspuisto/ uutiset.asp?newsid=73&cust=Kalastuspuisto
Ja näyttää tuollakin olevan http://www.keskiaikamarkkinat.net/

Omasta listasta muuteksee unohtu telttailu. Pakko lähtee johokii luonnonkeskelle täältä betoniviidakosta. Siellä sitten saa mölöttää ja kuunnella ees musiikkia lujemmin. Ja kitara mukaan tietysti!!!
Kirjoittanut: Kuutar (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.03.2007 22:08
koko kesäksi olen töitä hakenut, joten jos niitä vaan saa niin ei jää kauheasti vapaa-aikaa.
Mutta koska en ole töissä ihan 24 tuntia vuorokaudessa ja kaikkia viikonloppuja niin ehtiihän siinä Tuskaan, Lumoukseen ja parille muulle festarille.
Käytän aikaa taiteelleni , näen ystäviä, ja mökille pitää päästä ainakin viikoksi jos vaan jollain kavereista nyt tarjoutuu mökki käyttöön.
Matkustelua ainakin Suomessa on tullut joka kesä harrastettua, joten tuskin nytkään teen poikkeusta, ulkomaatkin ovat olleet vähän mielessä rahatilanteesta riippuen. Jos mahdollisuutta, niin aikaa menee myös soittamiseen ja muilla keikoilla/baarissa varmasti jokunen ilta.
Keskiaikamarkkinoille Turussa minunkin pitää myös päästä, koska viime vuonna en ehtinyt, parina vuonna olen aikaisemmin ollut.
niin..... ja valtavaa jäätelömäärän syömistä ei pidä unohtaa
Kirjoittanut: jeeves (Aktiivi)
 • #30
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.03.2007 08:36
ensiksi kesäkuussa töihin, heinäkuussa imatra big bandiin ja lappeenrantaan ihan vaan perinteen vuoks kavereiden kanssa, sit helsinkiin ja mahollisesti metallican keikalle jos nyt tapaan jonkun mukavan ihmisen jolla on oma lippu sinne ettei miun tarvis olla isäni ja kummini kanssa siellä. sit pitäis pääsät ainaki yhteen goottimiittiin taas,siel oli tos mukavaa sillo ku olin nääs, ja sit pitäis ehkä katastaa et missä stam1na ja mokoma tai kotiteollisuus esiintyy, ja sit pitäis ostella hirveesti jotain kenkiä että riittää loppuelämäks, ja sitten pitäis ommella ja sit pitäis lukee vähän ennen koulun alkua matikkaa ja uskontoa että saan tentit läpi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit