Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

TRAUMA-KLUBIN KUVAT NYT GALLERIASSA!!! (14.3.07) 19 KUVAA.......

  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 22.03.2007 03:08
  Jee kiitoksia Petelle taas kerran, kun soitti Jenkkeihin asti et sieltä käsin muutettiin tota kuvagalleriaa niin, et isommatkin kuvatiedostot mahtuu sinne, joten mun ei enää tarvi mailailla ylläpidolle kuviani pienennettäviksi. Suurin helpotus se on Petelle
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 22.03.2007 13:56
  Huomasin et oli unohtunu muutama kuva tuolta, muistin et kuvia oli 19 vaik olikin 24, sori...
  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 22.03.2007 14:36

  Lainaus: Ninni

  et sieltä käsin muutettiin tota kuvagalleriaa niin, et isommatkin kuvatiedostot mahtuu sinne, joten mun ei enää tarvi mailailla ylläpidolle kuviani pienennettäviksi. Suurin helpotus se on Petelle

  Toihan oli hyvä uutinen, että kuvien laitto helpottuu En ole vielä ehtinyt katsomaan, mutta kai ne hyviä on
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 22.03.2007 22:21

  Lainaus: poison

  En ole vielä ehtinyt katsomaan, mutta kai ne hyviä on

  No tottahan muiden kuvat on hyviä, mä spagettilettini kans oonki sit ihan toinen juttu
  Kirjoittanut: bjorkmus (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 23.03.2007 11:37
  Hienoja kuvia! Vaikka itseensä ei tietenkään ole ikinä tyytyväinen. Mikä muuten on foorumin galleriapolitiikka, saako kuvia kopioida ja laittaa muualle nettiin? (Ei siis tietenkään ilman lupaa sellaisia, joissa näkyy muitakin kuin itse, ja kuvan ottajan copyrightit näkyviin jne...)
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 23.03.2007 13:00

  Lainaus: bjorkmus

  Mikä muuten on foorumin galleriapolitiikka, saako kuvia kopioida ja laittaa muualle nettiin? (Ei siis tietenkään ilman lupaa sellaisia, joissa näkyy muitakin kuin itse, ja kuvan ottajan copyrightit näkyviin jne...)

  Jaa,a, pitää Peteltä kysyä. Mun pärstiä ainakin voi laittaa ihan minne vaan, niitä on netissä niin paljo että tuskin jaksavat ketään enää kiinnostaa.
  Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
  • Lähetetty: 23.03.2007 14:21
  Mä olen laittanut irc-galleriaan parikin kuvaa meidän miiteistä, mutta siis sensuroinut kaikki muut pois.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit