Gootti.net

Goottien tapaamispaikkoja, klubeja jne Suomessa!

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 13.07.2006 22:35
Mä oon asunu stadis jo vuoden, enkä tunne yhtään kaltastani. Hassu juttu. Sellast se on, ku on pienes yksityislukios. Ehkä liian pieni kaupunginosa, ehkä liian syrjäs. On masentavaa nähä kaupungil, miten isot goottiryhmät pitää yhes hauskaa ja mä vaan istun yksikseni, mut eihä mua kukaa tunne. Sellast se on, ku samas koulus ei oo yhtää. Joku miitti tai risteily ois iha mahtava, ehk tapaski jonku...
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.07.2006 20:03
Lainaus: kuopassaTule miittiin, tule Kohtaukseen, ja saat ainakin:

- nauttia pienen ja värikkään seurueen seikkailuista jossakin päin maailmaa
- kokea eriasteisia myötähäpeän tunteita kun alkoholi tekee eräille ns. tepposet


Heh.

Voisihan sitä kokeilla, jos sattuisi olemaan vapaata töistä ja saisi jonkun hoitamaan lemmikkejään. Hassu juttu, että lemmikkini ovat minulle paljon tärkeämpiä kuin kanssaihmiset.

Niinpä. Jos olen lähdössä, varaan kyllä kameran mukaan. Onhan se kiva tallentaa muiden toilailut ja muistutella niistä sopivissa tilanteissa. x) *välistä saattaa kasvaa sarvet päähän *
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.07.2006 23:23
Lainaus: IirivaMä oon asunu stadis jo vuoden, enkä tunne yhtään kaltastani. Hassu juttu.


Täällä Helsingissä väki kulkee nenä suunnattuna kohti taivaita, miten siis voisivat esimerkiksi sinut huomata?

Lainaus: UkuliJos olen lähdössä, varaan kyllä kameran mukaan.


Jep, jep. Kameralla varmasti saa tallennettua ikimuistoisia tilanteita.

Jatketaanpas tapahtuman kehittelyä:

- Löytyisikö täältä henkilöitä, jotka haluaisivat osallistua/sitoutua tapahtuman organisointiin?
- Ilmeisesti laivamatkan puolelle on nyt kallistuttu. Lähtöpaikkana joko Helsinki tai Turku.
- Pyritään kehittelemään reissua, joka ei vaadi 18 vuoden ikää.
Kirjoittanut: Hecate (Jäsen)
 • #24
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.07.2006 18:33
Minä en valitettavasti kykene siirtämään lokaatiotani minnekään. Minulla työ ja perhe vievät kaiken ajan ja risteilyt yms ryyppyreissut ei voisi vähempää napata kun en pidä ryyppäämisestä millään muotoa.
Ja kolmannen muksun laskettu aikakin on tuossa elosyyskuun vaihteessa. Että näin.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 17.07.2006 20:00
Minä lähtisin mielelläni, mutta rahaa ei ole ja porukat ei päästäs, alaikäinen kun olen (eikä kukaan muutenkaan minua mukaan haluais...)
Sori vähän turha viesti, mutta jokatapauksessa.
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 18.07.2006 13:45
minusta tuo on ihan loistava idea : )
kyllä minä haluan tulla mukaan os tämmönen reissu nyt sitten kehkeytyy.. mutta minäkin olen alaikäinen x( kräh..

Lainaus: IirivaOn masentavaa nähä kaupungil, miten isot goottiryhmät pitää yhes hauskaa ja mä vaan istun yksikseni, mut eihä mua kukaa tunne


yksin ei ole kiva olla se on totta
en itseni lisäksi tunne saman henkisiä ihmisiä kuin 2 ja toinen heistä asuu hyvin kaukana joten häntä en juuri näekkään. Kyllähän se olis kiva sellasella suurella porukalla välillä henkailla jossain.
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.07.2006 03:41
Itselläni taitaa olla tuuria kun tunnen useampia samanhenkisiä ihmisiä O_o'
Vaikken kaikkien kanssa hirveän usein liikukkaan, tai ainakaan kaikki samassa porukassa, syystä tai toisesta ^^'

Olisihan se minustakin ihan kiva tulla messiin, mutta en tiedä onko se tältä erää mahdollista o_o'
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.07.2006 13:51
Lainaus: kuopassa- Löytyisikö täältä henkilöitä, jotka haluaisivat osallistua/sitoutua tapahtuman organisointiin?


Kiva huomata et ainakin joitain tää risteilyhomma kiinnostaa... Mut kiinnostaakohan niin paljon et sitä sit kantsis alkaa oikeen urakalla touhottaan.
Jos tästä nyt jotain todella kehittyis, olisin enemmän ku mielelläni sitä organisoimassa. Mistähän sitä sit alottaa, pitäiskö pistää tonne etusivulle joku ilmotuksen tapanen tyyliin jotain et: ILMOITTAUTUMINEN SUURELLE GOOTTIRISTEILYLLE PÄÄTTYY niin jengille tulis kiire pistää nimensä messiin.

Lainaus: Iiriva On masentavaa nähä kaupungil, miten isot goottiryhmät pitää yhes hauskaa ja mä vaan istun yksikseni, mut eihä mua kukaa tunne


Joo kyl sitä on joskus itekkin niin niin yksin näiden juttujensa kaa et ottaa päähän. Just sen takia nyt yritetään muodostaa se iso yhdessä hauskaa pitävä goottiryhmä, ettei kenenkään tarvi tuntee olevansa yksin!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.07.2006 14:27
Tuli mieleen semmonenkin homma, et jos laivareissun idea ei pitkälle kanna, niin ainahan me voidaan järkkää bileet! Tähän vuodenaikaan esim metsäbileet jossain keskellä korpee. Dj soittamas goottirockin ikivihreitä kuusen juurella, tunnelmaa luomassa vaikka tusina roihuavia ristejä joista se metsäpalo sit sais alkunsa ja savukoneet täysillä ja kaikki. Ja ihan säkkipimeetä et sais jengi tyllit, verkot ja kaikenmaailman kettingit mahdollisimman hyvin takertumaan risuihin ja siellä kivikossa sit kompasteltas korsetit mudassa ja dokattais ja ai että ois upeeta!
Ei mut jos ihan tosissaan tollaset kemut pistettäs pystyyn, niin oishan siel metsän siimeksessä varmaan tunnelmaa jo sinänsä, ilman mitään erikoisempia efektimasiinoja. Ja ne ois sit kans YHTEISET bileet, ei mitään kuppikuntakokouksia kuusen katveessa ja taas olis yksinäisillä entistä yksinäisempi olo.
Hyvä juttu ois ainakin se, et korpeen pääsee kaikki, ikärajoista viis!
No, mut jospa nyt kuitenkin pitäydytään siinä risteilyideassa kuten alunperin oli tarkoitus. Kunhan innostuin taas liikaa
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.07.2006 17:36
olipa loistava idea tuo korpikuusen dokausreissu! koska itse olen juuri muuttamassa ja kaikki rahat menee siihen, joten laivareissu on minun osaltani kyllä estynyt. mutta johonkin korpeen, niin mikäs siinä! Viinalla mennään ja junalla tullaan!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit