Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

kuinka vietätte pääsiäistä?

Kirjoittanut: Kaihomieli (Aktiivi)
  • #61
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 23.03.2008 15:00
Kotona jumitan, istun koneella ja luen kirjoja tai katselen leffoja.
En ole koskaan viettänyt pääsiäistä, minulle se on vain juhla muiden joukossa ja muutama vapaa päivä harmaasta arjesta.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 23.03.2008 21:00
Öhöh, olipas aikamoiset pokeri-sesarit jätkien kanssa viime yönä. Aloitettiin about klo 11 ja pelattiin aamu 8:aan asti. Lopussa kaikki pelasivat vähän miten sattuu kun eivät oikein jaksaneet keskittyä enää. Jäin noin kympin voitolle joka tuntui silti ihan hyvätäkin voitolta kun olin yhdessä vaiheessa noin 30e tappiolla. Panokset ei siis olleet isot, ihan limiittiä vaan pelattiin kun kaikki oli vähän juoneet sekä myöhemmin niin väsyneitä. Ei enää yhtä pitkää sessiota, menee vähän maku pelistä. Nyt sitten nukuin koko päivän ja heräsin äsken. Tekee hyvää vuorokausirytmille

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit