Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Eräs kokemus RockGootti Oy:sta.

Kirjoittanut: lauratar (Aktiivi)
 • #11
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 11.04.2007 17:50

Lainaus: kuopassa

Blackgroup on omien kokemusten mukaan ihan luotettava firma, joka postittaa nettikaupasta tilatut tavarat kohtuullisen nopeasti.


Minäkin olen tyytyväinen Blackgroupiin. Tilaus saapui nopeasti ja tuotteen vaihto sujui mutkattomasti.
Kirjoittanut: rotta (Jäsen)
 • #12
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.04.2007 09:14
Ihan asiallinen liike se on. Palvelu on aina ollut huippuluokkaa. Ihmettelen miten hyvin joku postin pikkuvirkailija jossain hevonkuusen konttorissa on noinkin "hyvin" perillä yksittäisen yrityksen asioista. Tietty jos epäilee vilunkia kannattaa ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, poliisiin ja Karpoon. Itse olisin kengät lähettänyt, niin kuin oli yrityksestä neuvottu, ja tietenkin olisin vielä ottanut yhtettä yritykseen ja varmistanut miten palautus käytönnössä tulisi hoitaa.
Kirjoittanut: Pic (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.04.2007 22:09
No älä välitä Ximmo, ei mekään sun kommenteista tulla aina nyyhkimään vaikka joskus ois aihetta, oot vähä teräväsanainen toisinaan... Mut hyvähän se on että jollain on kanttia sanoo.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #14
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.04.2007 23:27

Lainaus: Pic

No älä välitä Ximmo, ei mekään sun kommenteista tulla aina nyyhkimään vaikka joskus ois aihetta, oot vähä teräväsanainen toisinaan...


Et kai tosissasi luullut, että mä välittäisin pätkääkään?

Vai että vähän teräväsanainen toisinaan, perkules, oonkohan ruvennut löystymään vuosien mittaan...
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.04.2007 09:49
Mulla on paljon hyvii kokemuksia blackgroupista, mutt
rockgoottia en olekaan kokeilllut, lieko sitten mitä touhuaa vai onko vaa jotai pikkuista välihäikkää ollut.. en tiedä en ala siitä neuvomaan.. mutta todelal erikoista kyllä. pasteen teille tänne rockgootin sivuilta:

Maksu- ja toimitustavat sekä toimitusehdot:
Jotkin tuotteistamme ovat yksittäiskappaleita. Tee siis tilauspäätöksesi ripeästi, koska huomenna saattaa jo olla liian myöhäistä!

Hinnat

Voimassa olevat tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, 22%. Hinnat koskevat kotimaan toimituksia.

Kaikki verkossa näkyvät hinnat koskevat vain kotisivujemme kautta ostoskorilla tehtäviä tilauksia.

Hinnat saattavat vaihdella myymälän ja nettisivujen kesken.

Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan joko postitse tai ne voidaan noutaa myymälästä. HUOM! Vaikka toimitustapa olisikin nouto, tuotteet tulee maksaa etukäteen.

Mikäli haluat tuotteet Matkahuollon kautta, ota yhteys ensin liikkeeseemme.

Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.

Maksutavat

Visa: Luottokortin tiedot lähetetään SSL-suojatussa yhteydessä Luottokunnan Digitaalinen maksupääte -palveluun. Palvelu varmentaa maksun automaattisesti. Emme näe luottokorttisi tietoja missään vaiheessa. Postikulut 4,95€.

Tilisiirto: Näyttöön tulee tilisiirtolomake, jonka voit tulostaa ja maksaa haluamallasi tavalla. Lähetämme tuotteet maksun saavuttua tilillemme. Postikulut 4,95€.

Postiennakko: Tuotteet lähetetään postiennakolla haluttuun osoitteeseen. Postikulut 4,95€ + postiennakkomaksu 3,20€.

Minimitilaus:

Meillä ei ole minimitilausrajaa. Lisäämme kuitenkin normaalit postikulut jokaiseen tilaukseen.

Toimitusaika:

Toimitusaika on normaalisti 3-14 työpäivää. Jos tuote on tilapäisesti loppu tai tuote on tilaustavaraa, toimitusaika voi olla useampia viikkoja.

Pakettia säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi kaksi täyttä kalenteriviikkoa, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattomista paketeista aiheutuneet kustannukset (12 €) asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan mm. käsittelyä, pakkausta, kuljetusta, mahdollista postiennakkoa, palautuksen kuljetusta sekä takaisin varastoon lajittelua.

Jos et jostain syystä pysty noutamaan pakettia, ilmoita postille, että kieltäydyt noutamasta paketin. Jos asiakas jättää kaksi kertaa noutamatta paketin, ilmoittamatta siitä postiin TAI RockGootille, emme enää toimita tilauksia kyseiselle asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusoikeus:

Asiakkaalla on täysi 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus kaikille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus EI koske alusasuja. Asiakaspalautuksesta aiheutuvat kulut maksaa Rockgootti Oy. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti:

Lähetä tuote asiakaspalautuksena seuraavaan osoitteeseen:

Rockgootti Oy
ASIAKASPALAUTUS
Kauppiaskatu 3
20100 TURKU

HUOM! Säilytä AINA postista saatu kuitti palautuksesta. Muuten emme voi korvata mahdollisesti kadonnutta pakettia.

Turvallisuustiedote

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja ei luovuteta RockGootti Oy:n ulkopuolelle.
Kirjoittanut: turmatar (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.04.2007 18:17

Lainaus: FrozenCorpse

Rockgootti Oy
ASIAKASPALAUTUS
Kauppiaskatu 3
20100 TURKU


Tuolla putiikilla ei tosiaan ole Postin kanssa asiakaspalautus- sopimusta.
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.04.2007 12:09

Lainaus: Ximmo

On olemassa sellainen taho kuin kuluttajavirasto, josta löytyy lähimmän kuluttaja-asiamiehen yhteystiedot. Kaikkea kuluttajan ja yrityksen välistä kauppaa koskee tietyt lait, joiden mukaan yritysten tulee pelata. Jos eivät näin tee, niin sitten tulee satikutia. Suosittelisin soittamaan omalle kuluttaja-asiamiehellesi. Ei siitä ainakaan mitään haittaa ole, ja se on vaan tosiaan pelkkä puhelinsoitto, jossa voit tiedustella mahdollisista toimenpiteistä, ei velvoita mihinkään.


Aivan, fiksuja neuvoja. Meillä on peräti ainakin tuo verran ollut kauppiksen oikeusopin tunnilla.
Kirjoittanut: isoaija (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.06.2007 10:27
Turhaa valitusta, taas kerran! Eihän sinulta ole jäänyt edes mitään rahoja saamatta! Itse tilasin kyseisestä firmasta housut, jotka olivat liian pienet, ja rahat palautuksesta postimaksuineen päivineen olivat tililläni neljän päivän kuluttua!
Kirjoittanut: nocturnal_chimaira (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.06.2007 10:11

Lainaus: poison

Olen tilannut vain suurista ja tunnetuista liikkeistä


kertoisitko suuria tunnettuja liikkeitä ?
minä en oikeasti tiedä muuta kuin pari
hoopee.fi
blackgroup.fi
leatherheaven.fi
ja erimaalaisia mutta en uskalla ulkomailta tilata
joten kiltti poison setä kerroppas mitä muita hienoja liikkeitä täältä netistä löydän.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 06.06.2007 10:18
katsoisit vain tuon goottikaupat-osion, jonka löydät sivun ylälaidan sinisestä palkista.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit