Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

uusin levyostoksesi?

Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #381
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.06.2008 20:13

Lainaus: HepZusi

Tänään tulikin tosiaan hankittua tuo T.S.O.L:in Divided We Stand eihän tää uudempi mtn goottia ole, mutta hiton hyvää punkkia ja kyllähän sekin kelpaa.


TSOL ei ole tehnyt yhtään goottilevyä ja muutenkin synkempiä vaikutelmia voi löytää lähinnä niiltä kolmelta ekalta lätyltä (1981-1982). Muut voi heittää jokeen.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 06.06.2008 20:39

Lainaus: Ximmo


TSOL ei ole tehnyt yhtään goottilevyä

Näin mulle vaan on kerrottu, että aikasimmat olis mutta okei. Eikös ne jotkut ole jotain tukkaheviäkin?,tuo minkä hankin on IMO erittäin hyvää.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.06.2008 00:47
Absolute Garbage. Bändin 2 ekaa levyä on ihan hyviä mutta niiden jälkeinen tuotanto ei paljon inspannut ja eikä inspaa tällä kokkarillakaan. Mutta, ne ekojen levyjen aikaiset kipaleet alkaa jo nostalgisoituakin ja kyllä rokimmat biisit kuten vaikka Push It ja suosikkini When I Grow Up kuulostavat edelleen hyviltä. Hitaammaat biisit taas maistuvat liikaa imelältä ja kuluneelta ysäripopilta. Remix-bonuslevy voisi todellakin olla parempi, jos vertaa vaikka Placebon Once More With A Feeling -kokkarin remixlevyyn missä on muutama aivan loistava veto. Jatkan vielä vertailua Placebon kokkariin siksi että olisivat saaneet julkaista sellaisen painoksen Absolute Garbagestakin jossa olisi vielä kolmantena levynä musavideot, siis 2CD+DVD. Ihan vaan siksi että I Shirley Manson , muija henkii loistavaa asennetta senkin lisäksi että on söpö. Hyvä syy siis katsella niitä videoita. Ainoa oikea Manson mulle, Marilyn ois voinu lopettaa Antichrist Superstarin jälkeen ja Charlesista olisi saattanut tulla hyväkin muusikko jos sen jengi olisi jättänyt pari tyyppiä tappamatta.
Kirjoittanut: Nocturne (Aktiivi)
 • #384
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 07.06.2008 10:55
Uusimmat levyostokset pitää sisällään Gene Simmonsin soolon vuodelta 1978. Eihän se nyt mikään masterpiece ole, mutta rakastan Genen versiota Wish Upon a Starista.

Toinen ostos oli Sisters of Mercyn Greatest Hits Volume one. Hyvä levy ja halvalla sai. Ja jotenkin tuntui, että nämä greatest hits kokoelmat on ehkä ihan hyvä tapa alkaa paremmin tutustua bändin tuotantoon. Ja varmaan ostan tulevaisuudessa lisääkin, kunhan saan rahaa jostakin.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 09.06.2008 17:58
Äsken lähti kaupungilla käydessä mukaan The Missionin Resurrection(Greatest Hits) ja T.S.O.L.:in Beneath the Shadows. Lähtipä muuten tilaukseen myös Shadowplayn Morgue(3CD)
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #386
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.06.2008 20:48
Skid Row - Skid Row
kasaritukkaa, mutta sotin 91' alusta. 8D Keltainen Jäänsärkiä on kaveri!
Kirjoittanut: gsuiZ (Nimetön)
 • #387
 • • Muokkasi: gsuiZ
 • Lähetetty: 10.06.2008 10:27
- Pimentola - (nimetön) 7"
- Des Esseintes - On/Off 7"
- Brian Ladd - The Unsubmitted Themes For Hellraiser
- Suomen Talvisota 1939-40 - Underground-Rock
- Karjalan Sissit - Miserere
- Antigen Shift - This Moment Of Cold Remembering
- Iszoloscope - Aquifère
- Nurse With Wound - Drunk With The Old Man Of The Mountains
- Aeoga - Coav

Olen tässä miettinyt, että jaksaisikohan noita omistamiaan levyjä listata tuonne Discogsiin. Vähän sama juttu tuon IMDb:n kanssa nähtyjen rainojen osalta.

Olisihan se hienoa pitää tuollaisia listoja, mutta saa nyt nähdä koska innostuu sen vertaa, että toteutusi. Toisaalta ei se kyllä kovin vaativaa ole.
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.06.2008 11:35
^Oikein kiinnostavan oloisia levyjä.
Depeche Mode sinkkuosasto kasvoi taas yhdellä, I Feel Lovedilla joka ei kyllä mikään loistobiisi ole. Mukana on myös The Stooges -coveri Dirt josta Deppareilla on ihan mielenkiintoinen sovitus.
Jahka saan rahaa hommaan vihdoin Coilia joka on ollut suunnitelmissa jo pitkään mutta jäänyt varsinkin kun ei ole halvalla löytynyt oikein mistään. Ainakin The Ape Of Naples lähtee tilaukseen oitis, ihan parhaita levyjä mitä olen kuullut aikoihin.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #389
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 10.06.2008 12:41

Lainaus: gsuiZ

- Suomen Talvisota 1939-40 - Underground-Rock

Tämä on aivan loistava kiekko!
Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.06.2008 12:45
^Kyllä! Go Stalin go go go!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit