Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lisää uskovaisista ja muutamia outoja sattumia...

Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 08.06.2006 08:51
Tuli sitten mietittyä ja muisteltua menneitä... ( paetkaa! jättäkää laiva! ) luokanvalvojani amiksessa taisi olla olevinaan uskovainen ja arvatekin outo hiljainen, omissa oloissaan viihtyvä mustaan pukeutuva tyyppi, jolla erinäisistä syistä nyt sattuu olemaan arpivalikoima käsissään, oli tietenkin silmätikkuna.

Passitti mm. saatananpalvontaluennolle ( jolla ei mitään tekemistä asian kanssa edes ollut, vaan huumevalistus on osuvampi nimitys... ), takavarikoi paperin, jolle olin raapustanut vasta yhden ainoan lauseen kivahtaen "TÄLLAISIA juttja ei koulussa kirjoitella... selitykset ei tietenkään auttaneet.

Ehkä jotkut ihmiset pelkäävät aina sitä pahinta kaikesta.
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.07.2006 01:23
Lainaus: UkuliEhkä jotkut ihmiset pelkäävät aina sitä pahinta kaikesta.


Ehkä jotkut ihmiset vaan todella ovat..ehm..hölmöjä ^^'
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.07.2006 22:49
Lainaus: NarcissaEhkä jotkut ihmiset vaan todella ovat..ehm..hölmöjä ^^'


Ilmeisesti niin. :/ Ja kaiken aikaa paasataan miten pitäisi tehdä, mutta miten kukaan ei tee. :P
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 14.07.2006 17:37
Ja sitten kaikki kuvittelevat olevansa oikeassa. Jos sulla on televisio niin sä palat helvetin tulessa ja mormonit & heidän sukulaisensa pääsevät kaikki suoraan taivaaseen. jeejee.

pari lestadiolaistyttöä piti esitelmää kerran, he painottivat uskossaan sitä, että he eivät halua katsoa televisiota, eivätkä halua käyttää ehkäisyä. Kakarathan on jumalan lahjoja. no, eläähän sitä lapsilisilläkin.
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #5
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.07.2006 19:58
Lainaus: Cata
Ja sitten kaikki kuvittelevat olevansa oikeassa. Jos sulla on televisio niin sä palat helvetin tulessa ja mormonit & heidän sukulaisensa pääsevät kaikki suoraan taivaaseen. jeejee.

pari lestadiolaistyttöä piti esitelmää kerran, he painottivat uskossaan sitä, että he eivät halua katsoa televisiota, eivätkä halua käyttää ehkäisyä. Kakarathan on jumalan lahjoja. no, eläähän sitä lapsilisilläkin.Sepä se, että jos jostain uskonnosta puhutaan, kaikki kuvittelevat olevansa oikeassa ja maailman napa. Kiihkouskovaiset mistä tahansa uskonnollisesta ryhmästä tntuvat tietävän kaikesta kaiken ja tuomitsevat kaiken mistä eivät itse pidä. :P

Eivät sitten puhuneet mitään radiosta? Tai tietokoneista?

Niinpä niin, lapset ovat jumalan lahja, mutta kohtuus kaikessa, kiitos. xP Olikohan niillä joku ennustajaeukko kertomassa semmoisista ihmeellisistä asioista silloin aikoinaan, kun ko. lahkoa perustettiin?
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.07.2006 21:53
jepjep. tuollaistahan se. Ystäväni oli armeijassa ja kuuli kuinka eräs mies sanoi olevansa satanisti. kenttäpappi sai *************** ja vaati sille kundille siirtoa.. hitto kun ne joskus ymmärtäis eron satanistin ja saatananpalvojan väliltä..
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #7
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.07.2006 22:46
Lainaus: Veronicahitto kun ne joskus ymmärtäis eron satanistin ja saatananpalvojan väliltä..


Sattumalta luin joistain näiden kahden erosta ja maailmankuvani laajeni huomattavasti. Saatananpalvojat on se angstinen hihhuliporukka ja satanistit normaaleita ja sinut uskonsa kanssa. ( Älkää suuttuko, tapani vetää mutkat suoriksi on välistä näin mustavalkoista ja raakaa. Anteeksi. )
Kirjoittanut: lafee (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 17.07.2006 15:28
Kaverille kävi kerran hauskasti
Joku nainen oli pyytäny sitä rautatieasemalla auttamaan sen laukkujen kantamisessa. No kaveri autto ja hetken päästä se nainen oli kiinni sen hiuksissa ja hoki jotain tähän tyyliin: demonit, lähtekää tästä lapsesta. Jättäkää hänet
Ja sitten se sanoi että saatanalla on kärpäsen pää, olen käynyt hevetissä ja saatanalla on kärrpäsen pää...
Siitä on irronnut muutamat hyvät naurut jälkeen päin.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2006 23:14
Satuitteko katsomaan viime sunnuntaina dokumentin USA:n uskovaisista? Se oli...no, jos ei nyt ihan suoranaisesti järkyttävää katseltavaa, niin ainakin herätti syvää inhoa kristinuskoa kohtaan ja myöskin pelkoa siitä, miten yhden tämän pallon suurimman valtion kansalaiset voivat olla noin aivopestyjä. Huolestuttavaa oli myös se, miten politiikassa kuunnellaan erästä järjestöä, johon on liittynyt jo 30 miljoonaa amerikkalaista.

Pohjois-Korea, paina nappia!! :P
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.07.2006 03:35
Lainaus: CataJa sitten kaikki kuvittelevat olevansa oikeassa.


Jokainen on aina jonkun mielestä väärässä, se on väistämätöntä.

Lainaus: Piiskansiima[...]ja myöskin pelkoa siitä, miten yhden tämän pallon suurimman valtion kansalaiset voivat olla noin aivopestyjä


Noh... On ollut itselläni sellainen tunne lähes aina että suurin osa tämän pienen planeettamme asukkaista ovat aivopestyjä, tavalla tai toisella. Asiasta tai toisesta.
Pelottavaahan se on, mutta se nyt on tämän maailman logiikka. Aivopesu.
Ja hyvin näkyväähän se on juuri amerikassa. Ainakin mielestäni.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit