Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä sinä olet täällä tehnyt?

Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
  • #31
  • • Muokkasi: M Chaosbreather
  • Lähetetty: 22.06.2007 10:29

Lainaus: kuopassa

- Luetko säännöllisesti Gootti.net:in uutisosiota?

Unohtuu välillä.

Lainaus: kuopassa

- Koetko goottikauppojen listauksen hyödylliseksi?

Kyllä, kiitos siitä. Tosin suurinosa oli ennestään tuttuja.

Lainaus: kuopassa

- Entä Goottikaupat kartalla -listauksen, eli onko siitä ollut apua etsiessäsi suomalaisen goottikaupan sijaintia?

Onko tämmöinenkin.

Lainaus: kuopassa

- Käytätkö tietopankkia? Eli luetko sitä tai tuotatko jopa sinne uutta sisältöä?

Kyllä.

Lainaus: kuopassa

Ja vielä hieman aiheen vierestä:

- Oletko tilannut Blackgroup Oy:lta tuotteita?

Olen, tilasin kengät

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit