Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva ?

Kirjoittanut: Melia (Aktiivi)
  • #991
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 19.03.2008 16:02
Jumper

Ei mikään loistokuva, mutta kuten seuralaiseni sanoi "ei käyny veetuttamaan missään vaiheessa". Juoni on melko tuttu noin kaikista muista action-kuvista, ja tätäkin pilaamaan oli sotkettu rakkaustarinan poikasta, mutta kyllä sen silti katsoi hyvillä mielin. Elokuva olisi saanut olla jopa hieman pidempi (ainakin kun tuon Zodiackin katsoin tuossa tuota ennen...), tuntui siltä, ttä loppuratkaisu tuli vähän liian nopeasti ja liian helpolla. Ajatuksena silti kiehtova, heti kävi päässä raksuttamaan, että mihinköhän sitä itse ekaksi hyppäisi jos voisi...

Lyyvään 2½ tähteä.
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • Lähetetty: 19.03.2008 21:31
Juno

Hieno elokuva, jonka katselin erittäin mielelläni. Elokuva oli lämminhenkinen ja melko hauskakin. Voisin hyvin katsoa vaikka uudelleen. Jälkeenpäin olen kuunnellut soundtrackin biisejä ja aloin pitää niistä, vaikka ne leffan aikana jotenkin häiritsivät.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #993
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 19.03.2008 21:56
Tämä on jo saavuttanut maagisen 100:n sivun rajan, joten jatketaan juttua täällä:
http://www.gootti.net/keskustelu/4_1498_0.html

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit