Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Viimeksi katsomasi elokuva ?

Kirjoittanut: Bullyboys (Jäsen)
 • #971
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 09.03.2008 16:33
Roger Cormanin Masque of the Red death. Kuuluu kyllä Cormanin parhaimmistoon!
Kirjoittanut: Evelyn (Aktiivi)
 • #972
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.03.2008 18:18
Kävin eilen katsomassa Sweeney Todd:n. Pidin kyllä elokuvasta sekä sen värimaailmasta, mutta tuntui ettei siitä jäänyt mitään käteen, edes laulut eivät jääneet soimaan päähän. Kuitenkin yllätyin positiivisesti ettei elokuva ollutkaan niin hempeä kuin odotin.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 09.03.2008 18:32
Kateltiin eilen tuo No Country For Old Men, joka näemmä pyörii teattereissakin ny. Oli aika jännä ja hauskakin kyllä.
Kirjoittanut: Tuulentytar (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.03.2008 19:01
Hip Hei Hutsu Läppä.
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 10.03.2008 00:21
Heh yritinpä äsken katsella Controlin 12. kertaa, mutta ei sitte pystyny siihen kuin tunnin ajan ja sitte oli pakko ottaa kitara kauniiseen käteen ja alkaa soittelemaan Joy Divisionin biisejä.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #976
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 10.03.2008 10:52
Viimeksi on tullut katsottua Meet The Spartans Aivan loistava satiiri elokuvasta 300.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #977
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 10.03.2008 14:29
numero 23, oli tylsä
Kirjoittanut: Freya (Jäsen)
 • #978
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.03.2008 20:32
Tulipahan katottua tuo Ylpeys ja Ennakkoluulo. Siinä oli hyvät musiikit. Pidin
Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.03.2008 09:28
Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi

Tim Burtonin uusin elokuva perustuu Stephen Sondheimin musikaaliin. Itse en ole musikaalien ystävä, en yleensä voi niitä sietää (poikkeuksena Moulin Rouge, joka ei alunperin näyttämömusikaali olekaan). Niinpä Burtonin tyylinvalinta herätti mielessäni suurta levottomuutta.
Leffan juonesta ei sen enempää, kuin että kyseessä on viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva katkeroituneen parturin kostotarina.
Elokuvan näyttelijäkaarti on osin loistavaa. Deppin Todd-hahmo on vaikuttava. Helen Bonham Carter vetää myös mainion rouva Lovettin roolin. Sivuhahmoista kannattaa mainita Sacha Baron Cohenin Pirelli, mutta myös mainion Timothy Spallin näyttelemä ************* Bamford on oiva. Hahmot ovat värikkäitä ja myös ympäristön kuvaamisessa Burton käyttää jo tutuksi tullutta tyyliään. Väkivalta ja veri eivät todellakaan ole off screen, vaan hurmetta piisaa kankaalle asti.
Elokuvassa on myös paljon moitittavaa. Käsikirjoitus on köykäinen, mikä on todennäköisesti perintöä näyttämöversiosta. Musikaalien juonet yleensäkin tuppaavat olemaan liian yksinkertaisia. Hahmojen kehittely ja motivointi jää kesken, erityisesti elokuvan nuori rakastavaispari jää etäiseksi. Myöskään juonen kulun kannalta tarpeellista taustoitusta ei tehdä esimerkiksi Toddin osalta tarpeeksi.
Burtonin ohjaustyyli kärsii paikoitellen siitä, että tapahtumat sijoittuvat keskittyneesti vain oikeastaan yhteen paikkaan, Toddin ja Lovettin omalaatuiseen bisnesrakennukseen. On helppo kuvitella, miten Sweeney Toddin voi näppärästi lavastaa näyttämölle, mutta leffaan olisi toivonut suurempia sfäärejä.
Elokuvan laulut ovat melko kliseemäisiä musikaalikappaleita, joista mieleen jää vain yksi tai kaksi. Musiikki ei ole erityisen hyvää eikä "goottimaista", enkä voisi kuvitella hankkivani lauluja erikseen levyllä. Laulut kuljettavat juonta eteenpäin kiitettävästi.
Viihdyttävä leffa, joka kantaa visuaalisen ilmeen ja näyttelijöiden avulla. Harmi, että tämä riittää Tim Burtonille. Jää tunne, että mies päästää itsensä liian vähällä tai jostain syystä ei löydä enää hyviä käskirjoituksia.
Burtonin horjumaton rooli synkkiskansan trend setterinä takaa varmasti sen, että klubivaatetuksessa alkaa nähdä entistä enemmän raitaa.

Maksimissaan kolmen tähden leffa.
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.03.2008 10:19
Dark Floors
En odottanut sen olevan hyvä, kävin kaverin seurana kattomassa. Jos olisin odottanut leffalta jotain, olisin pettynyt.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit