Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

itsemurha!

  Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 26.06.2007 18:01
  Oletteko ajatelleet tappaa itsenne ja montako kertaa? itse voin kertoa että n. 4-5.. ekalla kerralla olin 11 tai 12 ja yritin kävellä 2:den auton alle.Mutta ehtivät mokomat pysäyttää. 13-vuotiaana yritin 2 kertaa. Ensin hypätä ikkunasta, oikeastaan vain teloakseni itseni lasaretti-kuntoon! halusin herättää äidin välittämään..Toisella kerralla otin jotain pillereitä ja join maitoa..maha meni sekaisin ja porukat luulivat että mi nulla alkaa laktoosi-intorelanssi. Veivät sitten minut lepran lasarettiin. makasin siellä sitten tajuttomana. Kun heräsin tajusin että jonkun vatsahuuhtelun olivat tehneet. Kurkku oli karhea sen letkun jäljiltä ja vain oksetti. Siellä sitten makasin tiputuksessa ja söin jäätelöä,katsoin hassuja leffoja 15-vuotiaana piristyin ja unohdin kuoleman vähäksi aikaa. Kuitenkin löysin noituuden ja luonnonmyrkyt...Olen jo 18 eikä kuoleman ajattelu ole lähtenyt..myrkkyä olen keittänyt, Nyt..mutta katsotaan..en oikeastaan tiedä mikä masennus minua oikein vaivaa..hmm.. Noh rohkeasti muutkin kertomaan aiheesta!
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 26.06.2007 18:18
  Tästä veikeästä aiheesta löytyy jo viestiketju, jonka nimi on Itsemurhat. Sieltä löytyy kahdeksan sivun edestä asiaa asiasta.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit