Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kampaukset (naiset, auttakaa!)

Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.07.2006 22:04
Olen seilannut nettisivuja ristiinrastiin.. on tapana laittautua yötä myöden koreaksi, ihan vain juhliakseni sitä että yö jälleen nielee auringonvalon. Minulla on lyhyet hiukset, sivuilta juuri ja juuri korvien päälle, takaa niskavillat peittävä. saa ponnarille kuitenkin.
Mutta en keksi mitään millä taiteilla hiukseni! kaikki kampaukset ovat pitemmille hiuksille kuin omani mutta haluan,haluan,haluan jotain koreata kruunukseni!
Onko ideoita?
Kiitos valtavasti jo etukäteen
Kirjoittanut: Ukuli (Jäsen)
 • #2
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.07.2006 22:35
Mieli tekisi sanoa jotain nohevaa kampauksista, mutta se taas johtuu siitä, että itse en harrasta moista. en ole koskaan oppinutkaan.

Annan hiusteni kasvaa vapaasti ja kun haivenet alkaa olla tarpeeksi pitkät, raahaudun parturiin. Minä tykkään pitää hiukseni lyhyinä, välistä tositosi lyhyinä... Lähinnä tottumiskysymyksen vuoksi. Pitkä hiukset = hankalat hoitaa jne...

Mietin tässä selatessani punanaamion sivuja, että jos haluan vaihtaa kampausta tai kokeilla pitkiä hiuksia ilman ylenpalttiasta huolta niistä edes kerran, hankin peruukin. -Useamman ja vaihtelen niitä vaikka päivittäin. se on sitten joskus.

Mutta... Joo-o. Tein sen taas. :Y Hölisen mitä sattuu ja mitä itse mietin. x/

Idea: voisit kehittää vaikka hiuskorun... Tummia kauniita helmiä tai jotain. :/ ( Yleensä iltaisin leikkaa idealla taikka parilla, mutta tänään ei.. ) tai sitten kun kerran mainitsin peruukit, niin kornilta kuin se tuntuukin, niin hiuslisäkkeet voisivat olla yksi ehdotus.
Kirjoittanut: lafee (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 17.07.2006 01:11
itsellä vähän sama ongelma. Oli rastat päässä vuoden verran, enkä suostunut leikkaamaan pois kun päälläni on tapana näyttää turhan pyöreältä hiusten kanssakin. Niinpä avasin ne rautakammalla. Tulos huono. Laitoin piilokaljun. Ihan kiva. Mutta sittenpä kyllästyin ja kasvatan nyt sivuilta että saisin niihin 10cm pituutta ja voisin laittaa aitohiuspidennykset. Nyt nämä päälimmäiset hiukset alkais olla jo siinä kunnossa että laittaa vois (pituus ehkä 30cm) mutta enpä osaa. Kun ennen pidin niitä vain auki, kun oli ihan nätit vapaana, mutta nyt näyttää liian ohuilta. Eikä rastojen kanssa tullut kampauksia harjoteltua. Elikka en osaa laitta mitään, muutenkin käsistäni taitava kuin puuseiväs. Vähän jännittää että mitä niiden pidennystenkään kanssa elämisestä tulee
Kirjoittanut: Woogo (Jäsen)
 • #4
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 21.07.2006 01:24
Haluaisin itse myös pidennykset. En osaa kehitellä mitään kivoja kampauksia. Värjään mustalla, ja lisukkeina muita värejä. (esim. lila, sininen, vihreä) Tuperaan hiukset, melko pitkät. Minä en kuitenkaan haluaisi muualle kuin jonnekin mukavalle kampaamotädille joka laittaisi minun hiukset nätiksi <3
Kirjoittanut: Narcissa (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.07.2006 02:52
Minulla itselläni on aina ollut pitkät hiuset, tällä hetkellä hyyyvin pitkät
Enkä oikeen jaksa kampauksia kehitellä, en ole niisä kovin taitava, niin annan sitten vaan hiusten olla auki valtoimenaan
Joskus vetasen rastaponnarit päähän tai taiteilen letit (ei minun kampaustaidoilla kummosempaa saa aikaan). ^^'
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #6
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.08.2006 11:02
itse suosittelen pidennyksiä ja irtokuituja. ne kelpaa kaikkiin hiuksiin jotka vaan saa ponnarilla kiinni mulla on 50 kappaletta sinisiä, pinkkejä ja vihreitä muovinaruja, 90 rastaaa, itsetehtyjä muovilisäkkeitä ja pari morticiasta ostettua lisäkettä ennen hiukseni oli tylsät ja tummanruskeat, mutta nyt kuulen kaikilta kehuja upeasta tukastani. kannattaa kokeilla lisäkkeitä!

ps. osaan myös itse tehdä irtolisäkkeitä, pikkulettejä, jonkun verran pidennyksiä ja rastoja. jos hinnasta sovitaan niin olen aina valmis tekemään jotain ^^
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.08.2006 19:22
Kuunsilta sinä olet oikea päivän pelastaja! Olen miettinyt ja miettinyt, että miten lisäkerastat saadaan kiinnitettyä nauhalla? haluaisin lisäksi vaihdella väriraitojen väriä esim. ohimolle pitkä soiro jotain väriä.. miten se oikein toimii?
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.09.2006 17:40
Itsellänikin on paha ongelma hiusten suhteen, sillä niihin ei keksi, ei sitten millään, yhtään mitään kivaa. Punaiset ovat, olkapäille asti ja tähän mennessä olen vain tyytynyt kääntelemään niitä suoristusraudalla mutta nyt, fed up with that.

Joten, AUTTAKAA.

Pitkät hiukset haluaisin, mutta en mitään `pysyviä lisäkkeitä`. Ja kasvattamisessa menee ikä ja terveys... huoh.

Joten kaikenlaista vinkkiä ja vihjettä tulemaan, että miten näitä voisi laittaa/ mitä kivaa koristetta hiuksiini saisi. Jotakin helppoa jos olisi niin hyvä.

*rukoilee polvillaan*
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • #9
 • • Muokkasi: Velvet Grey
 • Lähetetty: 26.09.2006 20:43
Lainaus: Veronica Olen miettinyt ja miettinyt, että miten lisäkerastat saadaan kiinnitettyä nauhalla?Omat hiukset ponnarille, ja siihen päälle sidot nauhaan, esim. pitsinauhaan kiinnitetyt lisäkkeet. Tosin rastoista en ole varma että miten ne saa kiinnitettyä nauhaan, sillä olen kuullut tähän asti vain omiin hiuksiin kiinnitettävistä. Ja en ole rastaihminen, joten moinen ongelma ei kiinnosta

Aloittelijalle hiuslisäkkeissä lettilisäkkeen teko lienee kaikkein helpointa. Niistä huolehtiminen myös.

Täältä ohjeet (englanniksi) http://quinnster.fqdn.net/

Täältä kuituja http://www.hairium.com
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 27.09.2006 08:39
Mul on täl hetkel kuiturastat päässä: omat, suht' pitkät hiuset pienille ranskanleteille ja sit ponnarille, niihin ommeltiin karhunlangalla värittömiä ja mustia pieniä kuminauhoja, koska omat hiukset melko liukkaat. Sitten ommeltiin ite kuidusta tehdyt rastat karhunlangalla niihin kuminauhoihin ja letteihin kiinni, hieno tuli! ostin 3 punttia rastakuitua, 2 mustaa ja yhden punaisen, kaikki musta meni ja punaista n. puolet. Halvalla pääsin ku siskon kaa tein. aikaa meni varmaa vrk, käytettii koko yö ommellen niitä, ja seuraavana päivänä vaa kouluun ja töihin vaikkei ollenkaan nukuttukaa!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit