Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

kuinka todennäköisesti saan täitä rastoista?

  Kirjoittanut: Rivet Doll (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.07.2007 19:25
  Siis ei nyt oikeen ehkä tänne sovi tää keskustelu muttakun en saa taas vaihteeks tosta googlesta mitään irti..
  Joo elikkäs mulla on takkuja tukassa ja nyt sitten huomasin että jostain olen jotain v**** ystäviä ;( sinne saanut ja nykypäivänä se ei viittaa huonon hygienian hoitoon elikkäs kyllä niitä takkujakin pesen : ) (takut ovat hiukan yli olkapään)
  Mutta asiaan.. Elikkäs saako ne täit lähtemään rastoista pois sillä rastathan ovat aika tiiviit .. Enkä myöskään saa edes saippuaa päänahkaan saatika sitten jotain täishamppoota enkä pysty harjaamaan sillä kammalla... Käykö tässä nyt sitten niin että minulta lähtevät takut kokonaan ja tukasta tulee suht lyhyt mikä onnistuu kun tilaa on tyvessä (onneksi) sen verran ettei siiliä aivan tule ...
  Tuleeko musta sitten joku punkkari kun keelillä ne sillee pörröttäisin ...
  Ja kaiken lisäks nyt ketuttaa se että oon aina halunnut melkein ********** olevat hiukset mutta ainakun ne ovat olleet hyvässä kasvussa keksin tehdä niille jotain jonka lopputuloksena ovat lyhyet hiukset eikä niin lyhyisiin hiuksiin saa edes viritettyä kuiturastoja tai mitään

  Jollain kokemuksia tai edes jonkun moisia neuvoja
  Kirjoittanut: Rivet Doll (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.07.2007 19:30
  juu ja siis geeliä tarkoitin enkä keeliä
  Kirjoittanut: Rivet Doll (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.07.2007 19:41
  eikö ketään kiinnosta
  Kirjoittanut: Lovekiva (Aktiivi)
  • #4
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 12.07.2007 19:45

  Lainaus: Rivet Doll

  eikö ketään kiinnosta


  Kiinnostaa, mutta mitä turhaan vastaamaan kun itselläni ei ole tuohon asiaan mitään neuvoja :/
  Kirjoittanut: Doucat (Nimetön)
  • Lähetetty: 12.07.2007 19:46
  Ei sinusta kait voi tulla mitään punkkaria jos minua ei siihne luokkaan luokitella..itselläni on lyhyet blondit/mustat hiukset ja pystyssä.......eli ne näyttävät räjähtäneiltä.
  Kirjoittanut: Rivet Doll (Jäsen)
  • #6
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.07.2007 22:17

  Lainaus: Lovekiva

  eikö ketään kiinnosta


  Kiinnostaa, mutta mitä turhaan vastaamaan kun itselläni ei ole tuohon asiaan mitään neuvoja :/  Aivan totta olen pahoillani vähän ylireagoin .. *punastuu*  Kyllä nyt näyttää siltä että hiukseni menetän (melkein)
  Juu ei minua kyllä sitten punkkariksi voi luokitella .. Kyllä uskon että niistä saa aivan hienon näköiset kun vähän värjäilee ja silleen
  Kirjoittanut: Rivet Doll (Jäsen)
  • #7
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.07.2007 22:18
  nyt pitäisi saada kampaaja mahdollisimman pian että saisi tämän täi pesän päästä ja muutenkin hiukset pois..
  Kirjoittanut: Nina (Jäsen)
  • #8
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 13.07.2007 21:48
  Netistä löytyy ohjeita ikävien öttiäisten karkotukseen kun vaan etsii. Älä vielä luovuta
  Kirjoittanut: Riot (Jäsen)
  • #9
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 21.07.2007 18:48
  Toivottavasti tämä ohje ei tule liian myöhään. Tiedän kuitenkin muutamia tapauksia, jotka näitä neuvoja käyttäen ovat päässeet eroon ikävistä vieraista hiuksissaan.

  Täishampoo

  Täistä voi yrittää päästä eroon apteekeista ilman reseptiä saatavalla täishampoolla. Tämä permetriinishampoo, joka on kauppanimeltään Nix, tappaa hiuksissa olevat täit, mutta täin munat eli saivareet säilyvät hengissä lääkehoidon jälkeen. Lääke on kehitetty suorahiuksisia ihmisiä silmällä pitäen ja sen peruslähtökohtana on mahdollisuus kammata kuolleet täit ja saivareet hiuksista käsittelyn jälkeen. Ohjeet käsittelyyn löytyy shampoopullosta.

  Takkujen kanssa ongelmia aiheuttavat juuri saivareet, joita ei saada takkujen vuoksi harjaamalla pois. Takkupäiden ainoa keino onkin tutkia mieluiten yhdessä jonkun kanssa tarkasti päänahka ja takkujen tyvet ja nyppiä löytyneet saivareet hiuksista. Tämä tulisi tehdä päivittäin vähintään viikon ajan täishampoon käytön jälkeen.

  Kaikki samassa taloudessa asuvat ja muuten läheisessä kontaktissa olevat henkilöt tulisi käsitellä yhtä aikaa, vaikka et itse käyttäisikään täishampoota täiongelman hoitoon.


  Omenaviinietikka - cayanne-pippuri- sekoitus

  Täit voi tappaa myös omenaviinietikasta ja cayanne-pippurista tehdyllä sekoituksella. Tämä keino tuhoaa myös saivareet, mutta ei ole kovin hellä päänahalle.

  Omenaviinietikkaa ja cayanne-pippuria löytyy useimmista tavallisista ruokakaupoista. Sekoitus kaadetaan valmiina päähän ja katsotaan, että se levittyy tasaisesti. Tämän jälkeen päähän kiedotaan pyyhe tai muovipussi tai molemmat, ja jätetään seos päähän 30min - 2h, riippuen siitä kuinka pitkää aikaa pidetään tarpeellisena.

  Varo kuitenkin, ettei seosta pääse kasvoille, varsinkaan silmiin ja myös korvat tulisi suojata. Aine polttaa pahasti joutuessaan näihin paikkoihin. Sen vuoksi seoksen kaataminen päähän kannattaa tehdä pää alaspäin mieluiten suihkuhuoneessa, jolloin mahdolliset tippuvat pisarat on helppo siivota lattialta.

  Käsittelyn jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti ja mahdollisesti pestään miedolla shampoolla. Käsittely toistetaan kahden päivän välein, kunnes täiongelma on poissa. Kuolleet täit ja saivareet jäävät päähän, ellei niitä nypitä, mutta tällöin niistä ei ole enää haittaa.

  Seos voi aiheuttaa joillekin allergisia reaktioita, joten älä käytä tätä keinoa täistä eroon pääsemiseksi, jos ihosi on kovin herkkä. Käsittelyn jälkeen kannattaa myös tarvittaessa helliä päänahkaa esimerkiksi öljyillä.

  Lisää tietoa:
  http://takkutukka.kapsi.fi/wiki/index.php?title=T% C3%A4iongelma_ja_siit%C3%A4_selvi%C3%A4minen

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit