Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

DBTL Turku 24.7-29.7 2007

  Kirjoittanut: Errat (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Errat
  • Lähetetty: 24.07.2007 12:04
  Eli kyselisin kuka on menossa kyseiseen tapahtumaan ?
  Itse en bongannut kuin jokusen hyvä esiintyjän toisaaltaan ainakin tämän iltainen pääesiintyjä pääteltalla jää minun osaltani näkemättä huomisen työpäivän takia.

  Ti 24.7. (28e)
  Sepultura (Bra)
  klo 20.00 (ovet klo 17.00)

  Toisaaltaan bongasin perjantaiksi tulevan jotain kuuntelemisen arvoista myös.

  Klubi
  klo 19.30 Die So Fluid (UK)
  Liput 6e (klo 18-21)
  K18v

  www.diesofluid.co.uk = Heidän kotisivunsa

  (Aivan hirveää copypastea)
  Kuitenkin tuonne aikomuksena on viedä silmälasini ja olemukseni paikalle.
  Saa tulla nykimään hihasta/tökkimään ( ja jos edelliset eivät toimi niin potkimaan nilkkaa ) en minä pure ilman lupaa

  Saattaa olla että tapahtumassa on paljon muutakin kuuntelemisen arvoista, koitan bonggailla niitä työpäivän ratoksi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit