Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Rikkinäiset linkit viestiketjussa "Käyttäjäin esittelyt".

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 24.07.2006 23:39
  Varmaan monet foorumin käyttäjät ovat jo huomanneetkin, kuinka viestiketjussa Käyttäjäin esittelyt on osa sivuista hieman hankala avata. Foorumin etusivulta ei pääse siirtymään ko. viestiketjun sivulle 6+, vaan eteen ilmestyy virheilmoitus 404. Tämä on harmillinen virhe, jonka korjaaminen on melkoisen hankalaa.

  Käyttäjien esittelyviestejä voi lukea myös siirtymällä suoraan viestiketjun ensimmäiselle sivulle, josta voi siirtyä eteenpäin viestiketjussa:

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 12.09.2006 01:32
  Okei. Nyt nämä rikkinäiset linkit on saatu korjattua. Kaikki foorumin etusivulla näkyvät rikkinäiset linkit johtuivat foorumikoneiston koodissa olleesta virheestä. Oli unohtunut laittaa lainausmerkki (") yhteen koodiriviin, jonka takia syntyi paljon murhetta ja päänvaivaa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit