Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä mieltä verkkokaupoista Old Raven ja Blackgroup Oy?

Kirjoittanut: eyrie (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.05.2008 15:49
^ Mä oon ainakin ihan tyytyväinen että noita löytyy, sopii goottityyliin erinomaisesti. Ite oon ainakin pitkään kuolaillut esim. jenkkiläisen Stop Staring! liikkeen 50s kuteita, enkä menis sanomaan niitä mitenkään "valtavirran kuteiksi". Goottityylin alle mahtuu niin monta eri suuntaa, että vaikket sinä tykkää niin ehkä joku muu kyllä.

Ja onhan goottivaatteetkin oman tyylinsä "muotivaatteita". Vai olenko ainoa josta on joskus tuntunut, että Lip Servicen vaatteet on näissä piireissä kovinkin muotia?
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.05.2008 16:33

Lainaus: FrozenCorpse

Nyt ********, joka nurkasta pursuu muotikuteita ihan liikaa muutenkin!

Ylireagointia vai ironiaa? Sillä, jos ironiaa niin huonoa sellaista.
Ite tykkään ainakin noista menettelee joinakin päivinä, enkä mie nyt oo mikään yli muodinvihaaja.. Muotialalle suunnistamassa ehkä koulujen jälkeen joten rankkaa (hehe).

Lainaus: eyrie

Vai olenko ainoa josta on joskus tuntunut, että Lip Servicen vaatteet on näissä piireissä kovinkin muotia?


No siis joo, eihän tähän voi kun tuumata: Merkkivaate kun merkkivaate. :/ Ärsyttää hieman se, että kun tämä gootti tyylihän on alkujaan ollut hieman köyhempien tai ei niin hyvin tienaavien ihmisten tyyliä ja nyt pitäis tuhlata puolet opiskelijatuesta vaatteisiin.. oh my.. Onneks omistan rakkaan ompelukoneeni, kirpputorivillityksen ja kaksi näppärää kätöstä x)
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 21.05.2008 20:19

Lainaus: FrozenCorpse

Nyt tuli aika kova isku vasten kasvoja, kun kävin Blackgroupin sivuilla. Ovat ottaneet 50-luvun muotikuteita valikoimaansa?? Siis täh? Eikös tää ollut UG-tyylin nettikauppa?


Mistä lähtien esim. psychobilly tyylinä on ollut jotenkin mainstream? Halloo, avaruutta kallon sisään ja muihinkin tyyleihin tutustumaan!
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #114
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.05.2008 21:19
Jos kyseisen viestin kirjoittaja ei ole siitä tyylisuunnasta kuullutkaan, sekun ei oo tr00-kojoottia!
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.11.2008 20:40
Hmm... tämän ketjun otsikkoon viitaten. Miksi oldraven lopetti toiminnan? Siellä on jo monta kuukautta lukenut: suljettu toistaiseksi. Kertokaa
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #116
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 25.11.2008 20:50

Lainaus: SirMarylee

Muotialalle suunnistamassa ehkä koulujen jälkeen joten rankkaa

Ooh, toinenkin goottityylinen aikomassa muotialalle _ (tavataan Pariisin muotiviikoilla!).

Lainaus: eyrie

olenko ainoa josta on joskus tuntunut, että Lip Servicen vaatteet on näissä piireissä kovinkin muotia?

Et ole ainoa, minustakin tuntuu siltä, että Lip Service on ainoa truu vaatemerkki kuuteille. Ärsyttää galleriassakin ja oikeastaan jokapaikassa, kun alleviivataan sitä, että nämä vaatteet ovat Lip Serviceä. Monilla on kansioissaan kuvakollaaseja pelkistä Lip Servcen vaatteista. *huoh*
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.11.2008 20:55
No, goottipiireissä sentään kaiken ei tarvitse olla merkkiä! Mielestäni Lip Servicellä on usein aivan mahtavasti suunniteltuja vaatteita jotka näyttävät kivalta päällä (jahka löytää sen oikean koon...), eikä minua ärsytä lainkaan vaikka Lippyä hehkutetaan.

Hulvaton tuo eräs edellisellä sivulla esitetty kommentti, se olikin minulta mennyt vallan ohi.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.11.2008 21:06

Lainaus: Faith Black

Ooh, toinenkin goottityylinen aikomassa muotialalle _ (tavataan Pariisin muotiviikoilla!).

Ooh, kilpajuoksu Pariisiin
Kirjoittanut: Breviary (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.11.2008 17:24
Olen kyllä vähän pettynyt, ettei Old Raven tee enää mittatilaustöitä, sain kuitenkin ihastuttavan ensikorsettini sieltä hankittua ja noin. Paidoissa olisi kuitenkin vielä petraamista, tai sitten olen vaan kauhean epäsymmetrinen, kun molemmat paidat ovat liian lyhyitä ja kiristävät hartioista. No, eipä sitten tullut käytetyksi, toinen paidoista on loistava vyötärökorsettien kanssa, siksi siitä en henno luopua, mutta varmaan toinen pitäisi laittaa myyntiin. Eihän sitä nyt kehtaa roskiin heittää, vaikka onkin siis todella mittatilaustyönä tehty? Vai viitsiikö sellaisia sitten edes laittaa myyntiin?

Nohnoh, offia vaan.
Kirjoittanut: Lacy gloom (Aktiivi)
 • #120
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.11.2008 18:34

Lainaus: Breviary

mittatilaustyönä tehty? Vai viitsiikö sellaisia sitten edes laittaa myyntiin?


Tottakai viitsii. Jos huuto.nettiin laittaa niin voi kirjoittaa tarkat mitat ja jos kirpputorille, voi lappuun laittaa "noin" koon, esim. koko n. M.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit