Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lempi vuodenaikanne?

  Kirjoittanut: Rivet Doll (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 12.08.2007 11:18
  En tiedä onko tästä jo ennestään keskustelua mutta tuli tässä mieleen että mahtaakohan teillä olla lempi vuodenaikaanne ? Jos löytyy niin olisi mielenkiintoista kuulla että miksi juuri se "talvi" on mieluisin...
  Niin ja onko sitten joku vuodenaika mikä olisi kamalin josta ette pidä lainkaan?

  Itse pidän syksystä eniten koska silloin on niin kauniin väristä ja siihen yhdistettynä vielä pieni vesisade kuin myös se kun alkaa hämärtyä eikä ole niin kirkasta että pitäisi jotkut aurinkolasit päässä kokoajan olla
  Pidän myös jokseenkin talvesta koska silloinkin on niin kaunista metsissä yms. Mutta pakkasesta ja kylmästä en pidä joten ei siinä talvessa sitten muuta hauskaa ole kuin se kauneus..
  Mutta kesästä en sitten jaksa pitää ollenkaan koska lämmin helle on aivan sietämätön kun ei jaksa mitään tehdä
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 12.08.2007 11:27
  Kesällä on niiiin kuuma. Siksi se ei ole hot. Syksyllä voi sentään lampsia paikasta toiseen jättämättä jälkeensä sellaista inhoa limavanaa. Ma kuumassa sulan. Kaipaan syksyä ja talvea. Kunnon pakkasia.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 12.08.2007 11:28
  Mistä vuodenajasta pidätte eniten?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 12.08.2007 11:33
  Ai niin, joo. Kiitos Iiriva kun huomautit! Pistän tämän lukkoon. (Olisin muuten ihan sikavarmana itsekin aikanaan äkännyt tuon vanhemman viestiketjun jos aivo-osaston hamsteri vain jaksaisi porskuttaa pyörässään.)

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit