Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Intti

  Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 13.08.2007 11:28
  No niin, Kajaanissa viikot viettävä army-gootti kaipaa muiden kokemuksia, mielipiteitä ja muita jorinoita tällä hetkellä aika läheisesti koskettavaan asiaan.

  Antaa tulla vaan kaikki jorinat tasapää koulusta.

  Muuten ei olisi homma eikä mikään koko intti jos ei tarttis aina tehrä niinku muut sanoo, ja pukeutua niin ku muut sanoo, ja vieläpä aina identtisesti koska "joukon on oltava sotilaallinen eli yhtenäinen".
  V***t, jos sota syttyy niin mä pukeudun rintamalla juuri niihin armeijan varusteisiin ku sattuu huvittamaan.

  Raivostuttaa kun ei saa aiheuttaa pahennusta, häiriötä...

  Kajaanin gootit, kertokaa paikat joissa gootin on hyvä olla, niin vois olla mielekästä poistua iltalomille etsimään kaltaisiani.

  TJ 140 ja risat
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.08.2007 11:35

  Lainaus: DarkMessiah

  [...] pukeutua niin ku muut sanoo, ja vieläpä aina identtisesti koska "joukon on oltava sotilaallinen eli yhtenäinen".


  Tälle lienee aika hyvät perustelutkin. Jos taistelussa vastapuoli havaitsisi jonkun kulkevan esim. söötti kruunu kypäränsä päällä, niin hänestä voisi tulla aika houkutteleva maalitaulu. Viime sotien jälkeen (tai sen aikana) luovuttiin päällystövyöstäkin juuri tämän syyn takia.
  Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 13.08.2007 11:39
  Hyvät syyt tai ei niin kyllä tuo hermoja kiristää siltikin.
  Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
  • #4
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 13.08.2007 11:57

  Lainaus: kuopassa

  Tälle lienee aika hyvät perustelutkin. Jos taistelussa vastapuoli havaitsisi jonkun kulkevan esim. söötti kruunu kypäränsä päällä, niin hänestä voisi tulla aika houkutteleva maalitaulu.


  Itse olen aikoinani saanut tarkka-ampujan koulutuksen ja totta kai meidät opetettiin sihtaamaan siihen ihmiseen, jonka vaatetus kimaltelee eniten, eli eniten arvomerkkejä. Tuskinpa tässä kuitenkaan on kyse samasta asiasta. Harva niin tyhmä on, että haluaisi sodassa ehdoin tahdoin erottua vastapuolen sotilaille.

  Itse ihmettelen myös tätä Suomen armeijan ohjetta, jonka mukaan jokaisen pitää olla kuin yhdestä muotista vetäistyjä, siloposkisia ja vaatteiden siistejä. Jos verrataan jotain Bosnian sodan risupartaisia ja takkutukkaisia partisaaneja ja Suomen armeijan pojuja, niin kummatkohan herättävät enemmän pelkoa vastapuolella? Johan aikoinaan intiaanit osasivat herättää pelkoa hurjilla tukkalaitteillaan ja sotamaalauksillaan.

  Armeijasta voisin puhua paljonkin, mutta enpä jaksa. Lyhyesti: sota on tyhmää ja armeija on hölmöilyä.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.08.2007 12:27

  Lainaus: Ximmo

  Jos verrataan jotain Bosnian sodan risupartaisia ja takkutukkaisia partisaaneja ja Suomen armeijan pojuja, niin kummatkohan herättävät enemmän pelkoa vastapuolella?


  Varmasti ne yrmyt jätkät näyttävät uhkaavammilta kuin pisamakasvoinen tšuhna, mutta eivätpähän meikäläiset näytä ainakaan rosvojoukolta. Kai sillä samanlaisella pukeutumisella ja ulkonäöllä halutaan luoda myös yhteisöllisyyttä omien keskuudessa (vrt. pissis mieltää herkemmin hengenheimolaisekseen toisen pisarin kuin esimerkiksi gootiksi pukeutuneen henkilön). Olisihan se kieltämättä tehokas psykologinen pelote jos ukot maalaisivat kasvoilleen corpse maskit, laittaisivat pitkät mustat viitat ylleen ja ampuisivat tykistöllä suolia & sisäelimiä vihollisen suuntaan.
  Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
  • #6
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 13.08.2007 15:13

  Lainaus: kuopassa

  Kai sillä samanlaisella pukeutumisella ja ulkonäöllä halutaan luoda myös yhteisöllisyyttä omien keskuudessa (vrt. pissis mieltää herkemmin hengenheimolaisekseen toisen pisarin kuin esimerkiksi gootiksi pukeutuneen henkilön).


  Mä näen, että sillä on oikeasti lähinnä kasvatuksellinen merkitys, lisäksi kaverit halutaan asettaa tasa-arvoiseen asemaan. Sodan syttyessä ei tuohon ulkoasuun varmasti suuremmin enää kiinnitettäisi huomiota. Tästä keskusteleminen on kuitenkin turhaa, koska sotaa ei tule, ja koko armeija on turha.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 13.08.2007 17:34
  Armeijastahan on jo aiempikin aihe...? -.-'
  Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
  • #8
  • • Muokkasi: Swanette
  • Lähetetty: 13.08.2007 18:14

  Lainaus: Iiriva

  Armeijastahan on jo aiempikin aihe...? -.-'

  Näinpä.
  URL
  Joten tämän voisi varmaankin sulkea ja keskustelua voisi jatkaa tuolla toisessa Armeija-topikissa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit