Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Syksyn trendi: piukka pvc, räpsyripset jne...

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 19.07.2008 16:29
Vaviskaa, goottiuden puhtauden varjelijat. Gootti on uusi gootti ainakin Alexander McQueenin mielestä.

Heh, joo. Tuosta kuvakavalkadista löytyy imo aika makeita päällepantavia.
Kirjoittanut: eyrie (Jäsen)
  • Lähetetty: 19.07.2008 18:32
^ Ite kans katoin noita McQueenin vaatteita sillä silmällä, että nyt saa goottipuristit sydärin. Ihan hauskoja ideoita tuolta kyllä löytyy (ja muutama tosi makeekin yhdistelmä), mut en tiiä.

Ei kyllä muhun mitenkään vaikuttais, vaikka noita tulis kaupungilla vastaan. Gootti-vaikutteinen on kuitenkin aina eri asia kuin gootti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 19.07.2008 18:44
Parhaat koltut on ehkä kuvissa 7 (nahkasukkikset + antiikin kreikka = vau) ja 23 (hienoa riikinkukon käyttöä).

Suosittelen vilkuilemaan tuolta sivustolta myös Diorin pukineet, syksyn vaatteet olivat hienoja ja kevään 2007...huh huh! Galliano nyt vaan on äijä.

Muox: väärä vuosi...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit