Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kengät

Kirjoittanut: lapsi (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.07.2007 12:12
Nyt kesällä olen kulkenut mustilla balleriinoilla ja mustilla tennareilla(ei mitkään merkkitennarit). Elokuussa pitäisi hankkia maiharit, mustat varmaankin.
Kirjoittanut: Transylvania (Aktiivi)
 • #152
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 28.07.2007 10:21

Lainaus: M Chaosbreather

Haa, mistä?


Huuto.netistä
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 28.07.2007 10:31

Lainaus: Transylvania

Lainaus: M Chaosbreather

Haa, mistä?Huuto.netistä


Eli sinä olit se huutaja.... Mietin haluaisinko nuo mutta ääh, joten en sitten kertaakaan huutanu. Toiset on mielessä niin säästelläämpä siihen.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #154
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 28.07.2007 21:28
Suunnitteilla on hankkia täysin normaalit sirot kengät, avokkaat.
Ihastuin äitini wanhojentanssikenkiin, mutta nämäpä olivat aivan liian pienet minulle.
Ellokselta sitten ajattelin tilailla synteettistä laakeria olevat avokkaat, korkokin sopiva, 10,5cm. Avokkaiden kärki on pyöreä, mitä toivoinkin.
Nykyään suurimmat osat avokkaista ovat teräväkärkisiä, mielestäni liian sihteerinomaiset, hyh.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #155
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 29.07.2007 00:30
omistan sellaset newrock tyyliset varrettomat(ne on aika vanhat ja kuluneet joten hiertää ihan helvetisti mutta pois en heita ennenkuin san uudet samantyyliset) sain ne serkulta kun hän ei niitä enää käyttänyt n. 2,5 vuotta sitte. on mulla sit sellaset mustat lenkkarit(ei mitkään urhilulenkkarit) ja kevyesti camokuvioiset tennarit.
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.07.2007 14:31
Minulla on taas uudet kopsuttimet! Mustat sirot nyörinilkkurit, korkoa about 8 cm ja niissä on semmoista romanttista kuviontapaistakin Ihastun aina tuollaisiin kenkiin, ovat niin nätit pitkän runsaan hameen kanssa. (Nuo ovat kyllä jo toiset samantyyliset jotka olen ostanut vuoden sisällä mutta näissä on pidempi varsi ja erimallinen korko :P)
Kirjoittanut: M Chaosbreather (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.07.2007 19:06
Miun pitäs hankkia ihan tavan balleriinat, joilla voisi kävellä tai pyöräillä pidempiäkin matkoja mutta unohtui tuo kauppa. Uusia etsimään. Kukaan tietäs mistä sais halvalla?
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #158
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 29.07.2007 20:30

Lainaus: Sharwynn

Mustat sirot nyörinilkkurit

Jos saa udella, niin mistähän olet löytänyt?
Itse olen etsinyt jotain matalakorkoisia kevyitä kävelykenkiä/nilkkureita pitkän hameen pariksi, kun pitkällä hameella on vähän hankala kävellä platform-kengissä. Tähän mennessä olen löytänyt vain yhdet, mutta nekin maksoivat nettikaupassa 59e ja Kenkä-Marskissa sitten 79e. Että en sitten ihan viitsinyt ostaa, kun aivan simppelit kengät olivat.

Nyt syksyksi tarvitsisin uudet platform-saappaat, olen harkinnut sellaisia perusnyörisaappaita, tai sitten jotain solkiviritelmiä. Ja talveksi ehdoton hankinta on 20-reikäiset maiharit, toista talvea en enää liukastele plattareillani. Jos vain sitä rahaa jostain tupsahtaisi...
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.08.2007 10:46

Lainaus: Faith Black

Jos saa udella, niin mistähän olet löytänyt?


Ellokselta tilasin, ne toiset samantyyliset ostin muistaakseni Aleksi 13:sta.

Nyt tahtoisin hopeanväriset ballerinat, näin semmoiset Andiamon alessa mutta eipäs ollut mulle kokoja
Kirjoittanut: kauhukakara (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.08.2007 11:59
Minulla on neljät kengät; mustat tasapohjaiset, 10 cm paksulla korolla varustetut kengät, samettiset talvikengät ja juuri kirpparilta löydetyt maiharin tapaiset kengät, joissa on n. 5 cm paksu korko.

Pitäisi saada hankituksi lisää kenkiä, mutta kun kaupoissa ovat kalliita ja kirpparilla kaikki kivat ovat numeron tai pari liian pieniä -___-

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit