Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit valokuvauksellisia

Kirjoittanut: nefertiti (Jäsen)
  • #11
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 27.09.2006 18:12
Nätti tyttö minusta.
Pysyisipä omakin ihoni noin kalvakankauniina....
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
  • Lähetetty: 10.03.2007 16:23
Kyllä ovat todella valokuvauksellisia, vielä kun siihen kuvaan saa synkän tunnelman ja mystisen fiiliken sisään, niin hyvä tulee.. Mä oon kanssa törmänny monee tosi ihanaa ilmestykseen ainaki ulkonökönsä puolesta..
Kirjoittanut: Fereyja (Jäsen)
  • #13
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 10.03.2007 19:01
Noh, kaikilla ei ole varaa kylläkään täydellisiin goottivaatteisiin tai sitten eivät löydy niitä. Kyllähän se varmaan minäkin pukeutuisin paremmin jos vain olisi vaatteita ja oikean mallisia vielä

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit