Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

miittiä tampereelle?

Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 04.06.2012 13:22
Plää oiskos sitä miittiä tiedossa ? Mulle näiltä näkymin ainakin sopii tuo 10.6..
Kirjoittanut: Mac Hine (Jäsen)
  • #1 002
  • Arvo: Asiantuntija
  • • Muokkasi: Mac Hine
  • Lähetetty: 04.06.2012 16:38
Minulla on tietysti tässä oma lehmä ojassa mutta olisiko lauantai 9.6.2012 kuitenkin parempi päivä puistomiitille? Siitä on helppo sitten jatkaa matkaa mustalahteen Bella morte clubille:

http://koti.kapsi.fi/~machinepark/bellamorte/
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 04.06.2012 17:20
Jahas, te tamperelaismiittaajat olette näköjään saaneet sata sivua kasaan. Pistän uuden ketjun tulille, jatkakaa tohinoita siellä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit