Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Club Lunatic Eclipse, Jkl 8.1

  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 29.12.2009 08:44
  Ilokivi, alakerta
  8.1 22-03
  Liput 1€ (+narikka) 18+
  Uusi klubi, jossa dj:t soittavat synkeää tanssittavaa musiikkia; mm. ebm, industrial, synthpop ja postpunk -genreistä.
  DJ:t:
  Surfbat
  &
  Mary Violet

  Jyväskylän alueen ihmiset, tulkaahan paikalle! Sketsihintaiset liput.
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 10.01.2010 11:55
  Kiitos kävijöille. Väkeä olisi saanut olla vielä vähän enemmän, mutta porukka joka paikalla oli, oli tosi hyvin menossa mukana. Jääkautinen ilma saletisti karsi tulijoita mutta minkäs noille teet. Oli mukava olo keikan jälkeen kun luultavasti pystyttiin Maryn kans täyttämään aika monen odotukset musiikin suhteen. On kiva kun djtäkin aina joskus kehutaan. Juottaakkin saa
  Tervetuloa 19.2 uudelleen! Suht sama meininki, voi olla että on joku dj-vieras ja jotain visualisointitsydeemiä videotykillä, mahdollisesti. Homman pidempi jatko riippuu miten on kävijöitä tässä tämän kevään aikana, ainakaan minä en jaksa järkkäillä klubia jos vaan joku 20 tyyppiä paikalla (ja 2 koiraa & kesyrotta). Kyse on eniten siitä että syntyy sitä meininkiä ja fiilistä, se vaatii sen muutamia kymmeniä tyyppejä.
  Kirjoittanut: CharlotteXES (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 10.01.2010 13:22
  Kävijämäärään voi vaikuttaa kumman helposti _hyvällä_ promoamisella ja mainostuksella. Siinä on kovasti parantamisen varaa.
  Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
  • Lähetetty: 10.01.2010 14:45
  Missä tuo ilokivi näin yleisesti on?
  Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 10.01.2010 14:50

  Lainaus: SirMarylee

  Missä tuo ilokivi näin yleisesti on?


  Tässä kartta: http://www.jyu.fi/tiedotus/wwwkartat/index.php?pag e=seminaarinmaki
  Ilokivi on tuossa kartassa YOT:n (ylioppilastalo) kohdalla.
  Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
  • Lähetetty: 10.01.2010 16:00
  Kiitos tiedosta : )
  Kirjoittanut: Grimgrin (Jäsen)
  • #7
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 10.01.2010 23:47
  Ihan vartavasten intouduin rekkaamaan tännekin, koska en äkkiseltään löytänyt muuta väylää kiittää järjestäviä tahoja tästä klubista. Väkeä ei nyt tosiaan ihan ollut kuin pipoa, mutta musiikki ainakin oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ei ole ollut näin hauskaa humppaaminen aikoihin! Joten suuret kiiiiitokseni, toivottavasti tätä kautta joku ne perille saa. (Olen siis se mustavioletti-pitsipaitainen, housujalkainen, tummatukkainen tytsy, jolla ainakin oli hyvä meininki päällä, myös kanssaihmisiltä saadusta palautteesta päätellen...)

  Köyhänä yliopiskelijana ei ole varaa karata tuon tuosta pk-seudulle bilettämään, joten toivon vilpittömästi paljon menestystä Lunatic Eclipsen jatkolle. Tällä kertaa väkeä saattoi verottaa paitsi tuo jo mainittu heikko promoaminen (itse bongasin ainakin tapahtuman yhdestä hassusta julisteesta Ilokiveltä, nettitutkiskelu ei antanut mitään tapahtuman omaa nettisivua tai edes facebook-eventtiä - mitä ei muuten kannata mainoskanavana todellakaan väheksyä, olen monet klubit löytänyt sieltä), myös se tosiseikka, että yliopistolla alkavat luennot vasta tulevalla viikolla, joten moni potentiaalinen paikallinen polkkaaja on vielä poissa Jyväskylästä. Toivottavasti helmikuussa porukka on vähän enemmän hereillä, ja vielähän tässä ehtii kivasti promotakin ennen sitä. Omat pienetkin nettisivut ihan mainosmielessä tapahtumalle olisi bueno, facebook-event puskaradiota tehostamaan ja sen semmoista. Itse olen harmillisesti Japanissa reissaamassa seuraavan klubin aikoihin, mutta pärisytän viidakkorumpua puolestanne. Toivottavasti kohtaamme kuunpimennyksen merkeissä vielä.
  Kirjoittanut: Deadboy (Aktiivi)
  • Lähetetty: 14.01.2010 17:21
  Hyviä huomioita. FB-event oli/on, nettisivuja ei ole vielä eikä myspaceakaan. Jatkossa nuo asiat varmastikin toteutetaan. Ihan vasta tutkiskellaan miten tällainen juttu täällä toimii, siksi tämä on aika pienimuotoista vielä. Kiitän etukäteen kaikkia viidakkorumpujen paukuttelijoita! Liputkin on ihan promohintaiset vielä helmikuussa.

  Klubimme lähetettiin suorana nettiradio HEARissa, ja luultavasti uusintakin on tulossa. Sama pätee tuohon 19.2 klubiin ja todennäköisesti sen jälkeisiinkin. Lisätietoa sekä radion kuuntelulinkki täältä: URL
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit