Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kaisafestit Kesäkuussa mm.ROXY MUSIC, Nina Hagen , Grace Jones

  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 17.03.2010 15:35
  Tästäpä ei ollu juttua vielä:
  La 12.6.2010 Grace Jones (JAM), Nina Hagen (GER)
  To 17.6.2010 Roxy Music (GBR)


  Huom! Tapahtuma on K-18!

  HS:
  "Roxy Music saapuu konsertoimaan Suomeen alkuperäisessä kokoonpanossaan kesäkuussa. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

  Bryan Ferryn luotsaama Roxy Music nähdään Helsingin Kaisafest 2010 -festivaalissa torstaina 17. kesäkuuta.
  Kokoonpanon muut jäsenet ovat Phil Manzanera kitara, Andy MacKay saksofoni ja oboe sekä Paul Thompson rummut.
  Liput maksavat 55 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa."

  Itse kävin toissapäivänä ostamassa tiketistä lipun Torstaille. Näähän on jotku pidemmät festarit ja en oo ihan täysin varma koko ajankohdasta ni en viittiny pistää otsikkoon mitään arvailuja.(netistäkään ei pahemmin löytyny tietoa). Oishan se lauantaikin kiva nähä mut se tulis jo turhan kalliiks. Roxy Musicista viittin vielä ton 55e maksaa. Vihdoinki Kaisaniemen puistossa on jotain musaa mikä pistää meitsinki pään pyörälle.

  Kysymys kuuluuki onko ketään muita foorumilaisia tulossa? Itse meen näillä näkymin yksin mestoille ellei yks kaveri päätä tulla kanssa sinne.
  Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 17.03.2010 17:38
  Ei vitsi, Nina Hagen! Luin just viime viikolla Ich bin ein Berlinerin...No mutten mä kyllä tiiä onko tätsykkä nykysellään mitenkään kummonen, tai no, kirjan perusteella onko ollu ikinä, mutta oishan se kyllä ainakin kiinnostava nähdä jossei muuta!
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit