Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

THE FALL (UK) 4.10. Tavastia Helsinki ja 3.10. Klubi Tampere

  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 15.07.2010 13:46
  Tästäkään ei ollu topiccia. Ketkäs meinaa lähtee kattoo tätä sirkusta

  Lainaus: Rumba

  Brittiläinen post-punk-pioneeri The Fall saapuu Helsingin Tavastia-klubille 4. lokakuuta. Keikka on vuonna 1976 perustetulle bändille ensimmäinen Suomessa ikinä.

  Ainoan vakijäsenensä Mark E. Smithin johtama bändi on ehtinyt vuosien varrella poukkoilla genrestä toiseen. Sen lisäksi, että Fallia pidetään Wiren ja Joy Divisionin ohella yhtenä post-punkin kehittäjistä, bändin musiikista on voinut vuosien varrella kuulla krautrock-, blues-, ja garagesävyjä. Onpa yhtye ehtinyt flirttailla myös drum'n'bassin, countryn ja IDM:nkin kanssa.

  Fall on julkaissut toistaiseksi 28 albumia, joista viimeisin on tänä vuonna ilmestynyt Your Future Our Clutter, joka on saanut varsin positiivissävyisiä arvioita. Esikuvakseen yhtyeen ovat nimenneet suuret vaihtoehtonimet Pavementistä ja LCD Soundsystemistä Nick Caveen ja Nirvanaan.

  Lipunmyynti keikalle alkaa perjantaina 9. heinäkuuta kello 9:00 Tiketissä. Liput maksavat 29 euroa.


  Itellä ei oo vielä lippua mut tällä viikolla ajattelin hankkia Tavastialle sellasen. Mitä oon bändin livekunnosta kuullu ni on saanu kehuja ja setit yleensä sellasii et klassikoita kuullaan mut kandee yleensä tsekata myös uusin levy.

  TikettilinkkiHKI
  TikettilinkkiTRE
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 15.08.2010 22:42
  Nythän on tosiaan käyny näin: The Fall on joutunut perumaan kiertueensa perhesyiden takia.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit