Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

SUOMENLINNA-miitti vol 5.

Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2010 20:45

Lainaus: Ninni

Varoitusajat ja varoitusajat, järkätkää ite jos pitää puoli vuotta suunnitella. niin, mutta asiaan.


No offence, mutta ei siinä nyt hirveästi "järkkäämistä" ole jos vain huuta foorumille päivämäärän ja kellonajan Väliin jää tämä kerta minultakin, mutta eikö tässä nyt samantien voisi sopia seuraavankin miitin vaikka tuonne kolmen viikon päähän niin ihmiset osaavat järjestellä menemisiään ja varata aikaa. 11. elokuuta, sama paikka ja sama aika?
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2010 21:47

Lainaus: Ninni

Nyt on sentään lomakuukausi, joten kaikki tuskin sentään duunissa ovat.


Reality warning: alta kolmekymppisillä, eli sensorttisella ihmisryhmällä joka näitä miittejä kansoittaa, ehtii harvemmin olla sellaista työsuhdetta miltä kertyisi runsain mitoin lomaa. Sitä joko ollaan opiskelijoita = kesätöissä tai pätkätyöläisiä= ei lomaa ja tämän luulisi nyt jokaisen työssäkäyvän tietävän.

Lainaus: Ninni

järkätkää ite


Ehkä otsikkoon olisikin siis kannattanut selventää että suokkimiitti Itä-Helsingin posselle...
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #23
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.07.2010 00:26
Lomakuukausi ja lomakuukausi, eivät kaikki edes haluu lomailla heinäkuus saati että voisivat pitää lomansa silloin, ja muutenki arkimiitit ei tunnu oleva mistää kotosi.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #24
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.07.2010 02:17

Lainaus: Ninni

Varoitusajat ja varoitusajat, järkätkää ite jos pitää puoli vuotta suunnitella. niin, mutta asiaan. Ne pääsee ketkä pääsee ja ne jotka ei, tekevät töitään. Nyt on sentään lomakuukausi, joten kaikki tuskin sentään duunissa ovat.


Yli neljä päivää ei ole vielä puoli vuotta, ainakaan minun kalenterissani. Muutoin rahaa tulisi melkolailla saavista kaataen.
Minä teen kuitenkin töitä kutakuinkin 6 päivää viikossa - ja olen alta kolmenkympin, vakituisella työsuhteella. Mutta mikä lomakuukausi ? Harvempi töissä käyvä pitää tähän aikaan niitä "lomakuukausia", ellei sitten omaa niitä pieniä lapsia joilla on koulusta vapaata - tahi muuta kouluun liittyvää josta johtuen vapaata.

Approx neljä suuntaamassa, potentiaalia olisi isommallekin kävijämäärälle.

Lainaus: Piiskansiima

Ehkä otsikkoon olisikin siis kannattanut selventää että suokkimiitti Itä-Helsingin posselle..


Hei, asun minäkin Itä-Helsingissä mutta en minäkään pääse. En minä taida edes kuulua koko posseen, muuten kuin asuntoni sijainnin puolesta.

Lainaus: Kalmankoura

Lomakuukausi ja lomakuukausi, eivät kaikki edes haluu lomailla heinäkuus saati että voisivat pitää lomansa silloin, ja muutenki arkimiitit ei tunnu oleva mistää kotosi.


Tämä!
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 21.07.2010 11:04
Tämä ei nyt tähän miittiin liity, mutta harmi etten ehtinyt Suomenlinnassa käymään kun pk-seudulla asuin, tuntuu että se olisi sellainen paikka joka olisi kiva nähdä. Ehkä joskus täältä kaumpaa saa tehtyä kesäreissun..
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • #26
 • • Muokkasi: Kedira
 • Lähetetty: 21.07.2010 11:32

Lainaus: Piiskansiima

Ehkä otsikkoon olisikin siis kannattanut selventää että suokkimiitti Itä-Helsingin posselle...


Ihan pakko huomauttaa, mutta poisjääväksi ilmottautui kyllä mielestäni yksi tuonkin jengin jäsen, joten ihan siitä tuskin oli kyse tässä sentään.

Lainaus: Nordis

eikö tässä nyt samantien voisi sopia seuraavankin miitin vaikka tuonne kolmen viikon päähän niin ihmiset osaavat järjestellä menemisiään ja varata aikaa. 11. elokuuta, sama paikka ja sama aika?


Tässäpä hyvä ajatus. Suomenlinna-miitti 5 tänään ja suomenlinna-miitti 6 viikolla 32 (9-15.8) ? Ja miitti 6:n aikatauluun / päivään olisi vielä mahdollista vaikuttaa tasan viikon ajan, eli ensi keskiviikkoon (28.7) saakka, jolloin sitten lyödään päivämäärä ja kellon aika lukkoon. Miltä tämä kuulostaisi? Ja tervetulleita olisi myös ne, jotka ovat päässeet paikalle miitti 5:n.

Ja tuon miitin sopimiset voisinevat mahtua tähän ketjuun , otsikonhan voisi joku ystävällinen muuttaa tänäiltana uuteen muotoon, vaikkapa tällaiseen: "Suomenlinna-miitti nro. 6 viikolla 32 ". ja kun aika on päätetty lopulliseen muotoon niin onko tuo nyt niin monimutkaista muuttaa otsikkoa vielä kerran täsmällisillä tiedoilla?
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 21.07.2010 11:44

Lainaus: Nordis

samantien voisi sopia seuraavankin miitin vaikka tuonne kolmen viikon päähän niin ihmiset osaavat järjestellä menemisiään ja varata aikaa. 11. elokuuta, sama paikka ja sama aika?


Näin jämämiittiläiselle päivämääränä tuo Keskiviikko, ja muutoinkin elokuu kuulostaisi realistisemmalta miittailuajankohdalta.
Mutta eipä tuo Kalliokaan taida olla Itä-Helsinkiä
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.07.2010 11:48
Hienoa, Kedira! Minulle sopisi tuolla viikolla lauantai 14.8., jollei siitä päivästä kehkeydy Lahti/Kouvola -miitiiä, jonne olen nyt ensisijaisesti päättänyt mennä. Olisi kyllä ihanaa päästä Suokkiin piknikille!
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 21.07.2010 13:54

Lainaus: Natassja

Hienoa, Kedira! Minulle sopisi tuolla viikolla lauantai 14.8


Tuo päivämäärä sopisi minunkin aikatauluuni oikein hyvin, sillä lauantait nyt ovat yleensäkin aika pop. 13.8 on Synapsi joten josko sitä sitten tyyliin samoilla silmillä suuntais..

Eli esimerkiksi allekirjoittaneelle käy tuo 14.8 paljon paljon paremmin.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.07.2010 14:41
Tää on 14.8 semmosen 12h töissä, että jää saapumatta siihenkin miittinkiin =(
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit