Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

SYN/\PSI. Ti 15.2.2011. Yo-talo, Tampere. ***PERUTTU***

  Kirjoittanut: Kalle (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • • Muokkasi: Kalle
  • Lähetetty: 07.02.2011 08:48


  Tiistai 15.2.2011
  Yo-Talo (Kauppakatu 10, Tampere)

  [i]
  Tapahtuma peruttu

  Lisätiedot: http://www.synapsi.info/blog/tampereen-synk%C3%A4t -yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4juhlat-peruuntuva t.html  http://www.synapsi.info/
  Cyber-industrial-fluoro-psychedelik-EBM-mental-tra nz!
  Kirjoittanut: Kalle (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 13.02.2011 13:34
  Huom!

  Osa teistä ovat varmasti kuulleetkin, että Combichrist ja Mortiis ovat peruneet tämäniltaisen esiintymisensä Tukholmassa keikkabussin rikkoontumisen vuoksi. Tämä ei tule kuitenkaan vaikuttamaan mitenkään heidän esiintymisiinsä Tampereella ja Helsingissä, vaan kummatkin bändit tulevat saapumaan tänne suunnitellusti. Puhuin äsken heidän kiertuevetäjän kanssa puhelimessa ja homma on hoidossa.
  Kirjoittanut: Signum (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 13.02.2011 19:18
  Hyvä, suunnitellusti suunnitelman mukaisesti olen ilmestymässä tänne, täytyyhän minun tukea olemisellani taidetta. : )
  Kirjoittanut: Kalle (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 15.02.2011 00:13
  Hei kaikille,

  Raskaan pettymyksen vallitessa joudun kertomaan, että huominen (tiistai 15.2.) SYN/\PSIn synkkä ystävänpäivätapahtuma Tampereella joudutaan perumaan/siirtämään.

  Syynä on yksinkertaisesti pääesiintyjämme Combichristin kiertuebussin rikkoontuminen, jonka johdosta he joutuivat perumaan esiintymisensä. Kiertuebussi on ollut koko maanantain korjattavana Länsi-Ruotsissa jonne se hyytyi sunnuntaina, ja vasta myöhään tänään illalla ajokista paljastui lisää vikoja, joita ei saatu kuntoon. Heille on tulossa uusi bussi Saksasta, mutta se ei kerkeä ajoissa jotta Tampereelle ehtiminen tiistai-illaksi olisi mahdollista.

  Olen omasta puolestani suunnattoman pahoillani tästä, ja pyydän että kaikki ymmärtävät että tilanne oli kokonaan omien vaikutusmahdollisuuksieni ulkopuolella. Kaikki mahdolliset keinot käytiin läpi, jotta esiintyjät olisi tänne saatu ajoissa ja tapahtuma olisi voinut toteutua ilmoitetusti. Tämä on itselleni myös henkilökohtaisesti tiukka paikka siinä mielessä, että kyse on klubin melkein 5-vuotisen historian aikana ensimmäinen kerta kun live-esiintyjiä on peruuntunut.

  Sekä itseni tahto järjestäjänä, että myös Combichristin tahto on, että tapahtuma siirtyy uudelle päivälle, jolle jo-ostetut liput luonnollisesti kelpaavat sellaisenaan. Vielä tänään illalla ei kuitenkaan pystytty bändin suunnalta sanomaan että mitkä päivät olisivat varmoja uusia mahdollisuuksia. Asiaan palataan pian!


  Helsingin tapahtuma keskiviikkona 16.2. toteutuu näillä näkymin suunnitellusti, sillä bändillä on jo varasuunnitelma tänne pääsemiseksi.  Pahoittelut kaikille mielipahasta,

  Kalle!
  Kirjoittanut: Kalle (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 20.02.2011 12:15
  Hei kaikille!


  Pahoittelut kertaalleen viime tiistain peruutuksesta, ja kiitokset kaikille ymmärryksestä. Joskus asiat ulkopuolisista tekijöistä johtuen menevät mönkään, vaikka tilanteessa tehtiin kakki voitava :-\. Kyse oli ensimmäisestä kerrasta koko klubin historiassa kun jouduttiin perumaan, ja toivon mukaan myös viimeinen kerta kun näin joudutaan tekemään.

  Tällä hetkellä tilanne on se, että uuden päivän, jolloin saisimme varmistettua sekä Combichristin että Mortiisin Tampereelle, saamisessa on vielä monta mutkaa matkassa ja asiassa ei käytännössä olla vielä (muiden osapuolten kiireistä johtuen) päästy puusta pitkään.

  Hommassa on muutenkin niin monta isoa kysymysmerkkiä, että koko homman toteutettavuus järjestäjäporukan kannalta on kyseenalainen. Voin kirjoittaa pidemmän selostuksen, jos sellaiselle on kysyntää, kunhan on paremmin aikaa. Nyt on käytännössä koko tämä viikko mennyt tapahtuman jälkipelien kanssa.


  Tämän takia palautamme kaikille lipun ostaneille rahat, sillä olisi epäreilua pitkittää odotusta enää entisestään. Kiinnostuneille tarjoamme myös mahdollisuutta vaihtaa lippu kolmen hengen ilmaiseen sisäänpääsyyn SYN/\PSIn 5-vuotisjuhliin Tampereelle (25.3. Laternassa, täydet tiedot: http://synapsi.info/future/perjantai-25.3.2011-lat erna-tre.html ), kyseisen tapahtuman lippujen normihinta on 9 euroa - edun arvo siis yhteensä 27 euroa.


  Lipun voi palauttaa ostopaikkaansa. Riippuen siitä mistä olet ostanut lippusi (Nitrobabe Tampereella tai Cybershop Turussa), voit viedä lipun samaan paikkaan ja saada hinnan takaisin - liput voi palauttaa seuraavan kuukauden aikana (21.3. asti). Niitä, ketkä ovat lippunsa ostaneet joko sähköpostitse tilaamalla, SYN/\PSIn joulukuun pikkujoulutapahtumasta tai tammikuun kauden avajaisista, pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse info@synapsi.info, niin annan palautusohjeet.

  Jos haluat vaihtaa lippusi kolmen hengen ilmaiseen sisäänpääsyyn Tampereen 5-vuotisjuhliin (25.3.), niin ota yhteyttä sähköpostitse (info@synapsi.info) ja annan tarkemmat ohjeet. Jos sinulla on useampi lippu (esim. 2kpl) niin voit vaihtaa toisen ilmaiseen sisäänpääsyyn ja toisesta saada ostopaikasta rahat takaisin.
  Leppoisaa sunnuntaita,

  Kalle!
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit