Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Vanaja mukana Vastavirtafestivaalin klubilla la 5.3. @ Vanha Yo-talo, Hki

  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 01.03.2011 10:46
  Helsinkiläinen Vanaja esiintyy lauantaina 5. maaliskuuta Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävän Vastavirtafestivaalin klubilla. Vanaja esiintyy ensimmäistä kertaa täydessä viiden hengen kokoonpanossa.

  Vanajan osuus alkaa klo 23 Vanhan ravintolan puolella sivulavalla.

  Ilta alkaa klo 19 Vastavirtaan-konsertilla, jossa poliittisen laulun maestrot Kaj Chydenius ja Eero Ojanen esiintyvät huippusolistien kanssa. Lauluja esittävät viime aikoina harvemmin lavalla nähty Kristiina Halkola, uutta runoteosta viimeistelevä Aulikki Oksanen, Agit Propista tutut Monna Kamu ja Pekka Aarnio sekä teatteriopiskelija Oona Airola.

  Illan ensimmäisen jakson jälkeen on luvassa vahvaa puoliakustista menoa, jossa yhdistyvät suomalainen rytmimusiikki, rock, reggae, hiphop ja rap. Lavalle nousee muun muassa Kari Peitsamo, joka on jatkuvasti uusiutunut jo yli 30-vuotisella urallaan ja löytänyt taas uuden vaihteen.

  Klubin iltaa vetää Posteljoona, muusikko ja koomikko. Hän on yhdistellyt levyillään erilaisia musiikkiperinteitä suomalaisesta polkasta jamaikalaiseen reggaeen. Mukana on myös Rauhatäti, joka on aiemmin laulanut ja soittanut haitaria Asan ja Jätkäjätkien kanssa. Tiukkaa poliittista rappia on luvassa, kun vuoroon tulee Steen1, jolta on tulossa yhteinen levy näyttelijänä monille tutuksi tulleen Jussi Lammen kanssa.

  Vastikään levyn julkaissut Elmeri Vehkala & Taustasäteily lupaavat puoliakustisen hengästyttävän keikan. Shava puolestaan soittaa iskusäveliä nykypäivän betonisen maailmankylän asukin arjen riemuista ja murheista. Tämän globaalin kansanmusiikin juuret ovat Itä-Helsingissä, mutta latva syleilee koko maailmaa ja rytmi tulee Intiasta.

  Lippuja saa Tiketistä (14e) ja ovelta.Konsertti alkaa klo 19 ja klubi päättyy klo 02.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit