Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Maailma kylässä 2011

  Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 26.05.2011 23:38
  Tapahtuma aika on melko pian,siis yli-huomenna 28.5.2011 | 11.00 - 29.5.2011 | 18.00
  Tapahtuman paikkana on Kaisaniemenpuisto ja rautatientori.
  Tapahtuma on ilmainen, järjestäjänä Kepa Ry.

  Kepan järjestämä Maailma kylässä -festivaali on koko perheen ilmainen tapahtuma. Se on kaikille avoin kylä ja kohtaamispaikka, joka esittelee kulttuurin makupaloja ja yllätyksiä eri puolilta maailmaa.

  Tänä vuonna festivaali järjestetään Helsingissä Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla 28.–29.5.2011. Tarjolla on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta ja toimintaa. Tapahtuma antaa myös mahdollisuuden saada uusia näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön ja globaaliasioihin sekä vaikutusmahdollisuuksiin omassa arjessa.
  Ja..
  Mahdollisuuksien tori Tampereella.
  Tampereen tori 2011
  Tule nauttimaan värikkäästä toritunnelmasta helatorstaina 2. kesäkuuta! Tori järjestetään Finlaysonin Väinö Linnan aukiolla klo 10.30-17.00.
  Mahdollisuuksien tori on ilmainen yleisötapahtuma, joka tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Torilta löydät elämyksiä, musiikkia, makuja, työpajoja ja monikulttuurista ohjelmaa. Lavalle nousevat mm. lasten ja aikuisten suosikkiyhtye Orffit, tamperelainen etno-orkesteri Aalto ja suoraa puhetta pelkäämätön Hannibal & Joku Roti Mafia.
  Tämän vuoden torien kokoavana teemana on vapaaehtoistoiminta. Torilla on mukana 60 paikallista järjestöjä esittelemässä toimintaansa ja vapaaehtoistyön eri muotoja.

  Tampereella Mahdollisuuksien tori järjestetään aiempien vuosien tapaan yhteistyössä Tampereen sosiaalifoorumin kanssa. Lähtölaukaus molempiin tapahtumiin on keskiviikkona 1.6., jolloin marssimme yhteisessä Parempi Tampere! -kulkueessa Keskustorilta kohti Tullinaukiota 13-henkisen marssiorkesteri The Bad Ass Brass Bandin johdattamana.

  Tervetuloa kaikki molempiin tapahtumiin Ehkäpä miitit myös?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 27.05.2011 00:13
  Mikään tapahtuma, joka odottaa minun isännöivän koko kylässä olevan maailman tarpeet, ei tule saamaan tuota varmuusketjulla lukittua ovea avautumaan ainakaan sisältäpäin. En ole kutsunut maailmaa vieraaksi. Maailma ei ole tervetullut. En osallistu, en elätä, enkä ala.
  Kirjoittanut: vampirequeen (Jäsen)
  • Lähetetty: 27.05.2011 17:48
  http://www.kepa.fi/
  Kannattaa käydä kattomas kepan sivuilta maailma kylässä-uutiset. Maailma on tervetullut Helsinkiin ja Tampereelle. Lappeenrannassa Mahdollisuuksien tori järjestetään 27.8 klo 12-17.
  Teemana on tänävuonna vapaaehtoistyö. Miepä lähen nytte kaverin valmistujaisii ja sitte vahtimaa toisen lasta illal,mutta toivottavasti maltatte tulla huomenna.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit