Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Genreen sopivia baareja Hki

Kirjoittanut: BLaCKIE1990 (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.11.2011 10:45
Hei!

Osaatteko sanoa hyviä baari vinkkejä Helsingin alueelta? Sellaisia siis joissa olisi mahdollisuus tavata myös muita "mustaan kansaan" kuuluvia.
Pitäisi joulukuussa tulla yhdelle keikalle kaveriporukalla ja sen jälkeen luultavasti baariin pitäis päästä.

Jos osaate tähän juuta tai jaata sanoa, kertokaa myös sijainteja jne.
Mielellää lähellä nosturia/mahd. keskustassa jotta mahdollisuus kävellä paikalle.

Tack
Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
 • Lähetetty: 14.11.2011 15:49
Helsingissä ei valitettavasti ole mitään baaria missä olis kiinteenä ohjelmistossa goottihenkistä meininkiä. Helsingissä tosin on monta erilaista "klubia" jotka järjestetään baareissa ikäänkuin teemailtoina aika-ajoin. Näistä voisin mainita ainaki Charnel Hausin, Anvil(kasariklubi mutta kyllä siellä aika paljon goottimusa kuuluu ohjelmistoon), Discoteka Macabre( Dubrovnik baarissa näyttäs 16. joulukuuta olevan), Tragic Disco, sekä Tammikuussa starttaava Dead beat.

Lisäks jos pitää koneellisemmasta osastosta niin hyväksi todettuja ja suosittuja on ainakin Synapsi wäiskissä ja täältäkin tutun Emanonin hostaama Infektio.

Näiden lisäks kun jotain goottibändien keikkoja on vähintään se kerran kuussa niin tarjonta on ihan kohtalaisen hyvää mielestäni, koska melkeen joka viikonloppu sitä löytää jotain kiinnostavaa kantsii vaan pitää silmät auki
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.11.2011 00:00
Itse kun en pääkaupunkiseudulla asustele saatika sitten pääse kovin usein käymäänkään niin en tiedä kauheasti näitä, mutta PRKL:ttä täytyy kyllä kehua. Enemmänkin joku hevimesta mutta tosi kiva tunnelma siellä on, varsinkin alakerrassa. Tykkään jotenkin siitä sisustuksesta ja tunnelmallisesta valaistuksesta, plus sattuu törmäämään aina kivoihin ihmisiin. Ja tosiaan kun en muuten kauheesti noita mestoja tunne niin tämä PRKL ja Heavy Corner on ainoat mitkä ovat olleet lähimpänä sitä omaa makua. Nämä varmasti moni siellä tietää, mutta itse en näihin törmännyt kun vasta pari vuotta sitten ja vahingossa : D Itse goottimestoja en sitten kyllä tiedä yhtään, mutta pitääpä kattella noista HepZusin mainitsemista sitten kun seuraavan kerran sinne helsinkiin pääsis.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.11.2011 16:53
Tosiaan edellisiä kompaten, varsinaisia goottibaareja ei Helsingissä ole joten klubien ohjelmistoon on tyytyminen, kannattaa seurailla tätä tapahtuma-aluetta ja vaikka vilkuilla sisarpalsta Schattenin samanmoista myös jos sinne on vaikka eksynyt joku ilmo mitä tänne ei ole päätynyt. Hevibaareja Helsinkin tarjoaa pienen kourallisen, jos sellaisessa istuminen maittaa. PRKL, DOM, Bar Bäkkäri, ja kait On the Rocksinkin voisi sellaiseksi laskea. Anyxian mainitsemaa Corneria ei kai enää stadin baarikartalta löydy, tai ainakin eräällä toisella keskustelupalstalla niin mainittiin. Hevijuottolat eivät kyllä sitten ole millään muotoja halpoja viinanvetopaikkoja (esim. viime vkl DOMissa siideri 6,6€ ja sillä sai juomaa kolmen desin pullon...), ja yleensäkin Helsingin tarjonta jakautuu viihtyisiin ja kalliisiin sekä räkäisiin mutta halpoihin paikkoihin.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 17.11.2011 08:34

Lainaus: Piiskansiima

Hevibaareja Helsinkin tarjoaa pienen kourallisen, jos sellaisessa istuminen maittaa. PRKL, DOM, Bar Bäkkäri, ja kait On the Rocksinkin voisi sellaiseksi laskea.


Ja Lepakkomies. En itse ole siellä käynyt kertaakaan, mutta tiedän että moinen on olemassa.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.11.2011 09:31

Lainaus: Heetteri

Ja Lepakkomies. En itse ole siellä käynyt kertaakaan, mutta tiedän että moinen on olemassa.

Vastoin Piiskansiiman kahtiajakoa Lepis on sekä halpa (0,5 olut alle 3e) että melko räätön. Hevit tosin olivat vaihtuneet astetta kevyempään kun viimeksi paikassa kävin. Keskustan paikoista meikäläinen liputtaa edelleen Basen puolesta. Juottola ei ole ihan sieltä halvimmasta päästä, mutta se on kohtalaisen viihtyisä, hyvällä paikalla ja normi-illan musiikkitarjonta vaihtelee folkmetallista (post)punkin kautta The Doorsiin ja viime käynnillä myös Vintiöihin Lisäksi tuo on tähän mennessä mainituista paikoista lähimpänä Nosturia: http://g.co/maps/3eh8d
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #7
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: emanon
 • Lähetetty: 17.11.2011 10:08

Lainaus: Piiskansiima

PRKL, DOM, Bar Bäkkäri, ja kait On the Rocksinkin voisi sellaiseksi laskea. Anyxian mainitsemaa Corneria ei kai enää stadin baarikartalta löydy, tai ainakin eräällä toisella keskustelupalstalla niin mainittiin. Hevijuottolat eivät kyllä sitten ole millään muotoja halpoja viinanvetopaikkoja (esim. viime vkl DOMissa siideri 6,6€ ja sillä sai juomaa kolmen desin pullon...), ja yleensäkin Helsingin tarjonta jakautuu viihtyisiin ja kalliisiin sekä räkäisiin mutta halpoihin paikkoihin.


Ohoh, nyt on rouvan juomavaatimukset tulleet kalliiksi perhekunnalle! Eikös tuolla DOM:issa irtoa pullo skumppaa kympillä? Muistelisin ainakin nähneeni tuommoisesta mainoksia lehdissä.

Pääsääntöisesti isot mestat, joissa järjestetään keikkoja ovat kalliita myös juomien suhteen. Kai se on pakko, kun niissä ei mitään ohjelmaa tunnu olevan keikkojen lisäksi joten jengi tulee vasta vähän ennen keikkaa ja lähtee välittömästi sen jälkeen menemään. Lisäksi reiveissä on usein melkoisen hintavat juomat.

Heavy Corner on edelleen olemassa, mutta on vaihtanut nimensä takaisin Corneriksi. Viimeksi kun kävin, niin siellä veti joku Terminaattorin näköinen jätkä karaokeiltaa.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.11.2011 11:27

Lainaus: emanon

Eikös tuolla DOM:issa irtoa pullo skumppaa kympillä?


En uskaltanut tuon siideri-investoinnin jälkeen edes kokeilla. Tyydyin siis kallistelemaan kallista sekä naukkailemaan piilopullosta puuterihuoneen puolella. Piilopulloa suosittelen kyllä kaikille, sillä eipä noissa baari-iltamissa mitään laukkuja tarkastella. Tai ainakaan vielä, mitäköhän nyt käy kun julkistan moisen paheellisuuden ilmoille...

Löysin kuin löysinkin sen keskustelupalstamerkinnän jossa mainittiin Cornerin lopettaneen. Tuossa nyt siis vielä mustaa valkoisella mutta tosiaan irl-nykytilasta en niinkään tiedä.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #9
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.11.2011 11:34

Lainaus: Piiskansiima

Löysin kuin löysinkin sen keskustelupalstamerkinnän jossa mainittiin Cornerin lopettaneen. Tuossa nyt siis vielä mustaa valkoisella mutta tosiaan irl-nykytilasta en niinkään tiedä.

Jaa... Kait se sitten on kiinni. Lienee kait siitä sen verran jo aikaa kun tuli käytyä, eikä tuonne nyt varsinaisesti ikävä jäänyt, vaikka muutamat ihan kivat baari-illat tulikin vietettyä. Ei kyllä nettisivuilla mainita muuta kuin, että nimi vaihtui, mutta se nyt ei liene yllätys, kun noissa pikkubaareissa koko nettisivujen hoito on ulkoistettu usein jollekin pikkufirmalle, jolle on luultavasti maksettu joku kertaluontoinen palkkio sivujen teosta. Henkilökuntaa taas ei kiinnosta opetella päivittelemään noita.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.11.2011 13:14

Lainaus: Nordis

Keskustan paikoista meikäläinen liputtaa edelleen Basen puolesta. Juottola ei ole ihan sieltä halvimmasta päästä, mutta se on kohtalaisen viihtyisä, hyvällä paikalla ja normi-illan musiikkitarjonta vaihtelee folkmetallista (post)punkin kautta The Doorsiin ja viime käynnillä myös Vintiöihin

Base on kova paikka ja etenkin nyt remontin jälkeen huomattavasti viihtyisämpi ja esteettisempi. Ei tuonne ole kovin montaa kertaa eksytty muuten kuin Black Sundayn merkeissä, mutta silloinkin kun on käynyt musiikkitarjonta on ollut jees. Toisin kuin monissa muissa keskustan rokkipaikoissa (pahimpana esimerkkinä esim. Bäkkäri) musiikki ei ole tajuttoman kovalla ja vaikkei olisikaan mikään suuri rokkimusiikin ystävä ne ikivihreät sukkahousuheviklassikot mitä siellä tuntuu yleensä kuuluvan eivät häiritse liikaa.

Ja Black Sunday on tosiaan tsekkaamisen arvoinen tapahtuma. Joka kuun ekana sunnuntaina iltakuudesta siihen asti, että synkistelijät jaksavat pyöriä paikalla, synkkää musaa ja hyvää seuraa.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit