Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hämeen Keskiaikamarkkinat 17.-19.8.2012

  Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 26.01.2012 00:25
  Törkeä kopiointi Facebookin ryhmästä, koska olen laiska...

  Huomio kaikki vähänkään keskiaikaisesta mystiikasta (ja miksei larppaamisestakin) kiinnostuneet jöötit! Tänä vuonna Hämeen Keskiaikamarkkinoilla on teemana muoti ja tämän iltaisessa tapaamisessa sovittiin, että minä koitan sinne houkutella "meidän skenen" porukkaa Keskiaikaan sopiva pukeutuminen suotavaa ja sallittavaa vaikka tulisikin paikanpäälle ihan vain katselemaan ja tutustumaan. Perjantai-iltana on säädyttömien yö ja lauantai-iltana munkki Eugenius pitää ehtoopidot ja näihin kaivattaisiin mystisen tunnelman luojia. Lisään tähän infoa sitä mukaa kun sitä tulee

  Markkinoista löytyy lisää infoa täältä:
  http://www.keskiaikamarkkinat.net/
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit